MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#142876 Re: Re: Re: Re: Re: Re: A Miloše s Babišem už někdo do soutěže přihlásil?

2018-12-02 08:16

#142866: - Re: Re: Re: Re: Re: A Miloše s Babišem už někdo do soutěže přihlásil? 

   Tak oni dlouhá léta zápasí s účty za barabiznu jak s hroznýšem. Neohlídali ani pojistku proti nesplacení v jedné smlouvě. A já mám věřit, že umí brilantně řídit stát.

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#142877 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: A Miloše s Babišem už někdo do soutěže přihlásil?

2018-12-02 08:28:20

#142876: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: A Miloše s Babišem už někdo do soutěže přihlásil? 

Ani v nejmenším, tě k tomu nenutím. 

Jen zdůrazňuji, že si zločiinost Miloše Zemana musí socani jednou provždy vyřídit uvnitř strany, od KGBáka Zemana se odstřihnout a dělat odpovdnou levicovou politiku, neboť jinak tu levicoví voliči, kteří nepochybně existují a není jich málo, budou volit kombinaci komunismu s nacismem tedy ano štb a štbáka Babiše. 

Je to z důvodu jejich náchylnosti věřit ve zlaté tele, přitom je dnes těm chytřejším socanům naprosto zřejmé, že slovenšký štbák Babiš je cesta do pekel, proto také štbákovi nahání russácká propaganda spikleneckých teorií, vyvolávání nenávisti a zpochybňování demokracie komouše, nácky a hloupé socany. proto agent Protopopov a jeho povedná ženuška na min. zdravotnictví, proto cesty na Krym a na Ukrajinu.

Russákům je dnes jasné, že komouše už nepotřebují, komunistická strana je dlouhodobě neudržitelná (ve EU) už jen názvem, proto komoušské voliče nasměrovili štbákovi a komouše sami zruší, bude minoritní mimoparlamentní skupina - zaměřená na extrémistické názory a voliče, kdykoliv přípravená k činnosti. 

ŠtBák Babiš čím dále více vypadá jako produkt FSB a GRU.