MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post

Krym je Rusko!

#142901

2018-12-02 13:06

Krymští Tataři nahlas „pláčou“ a stěžují si, jakým způsobem se k nim Stalin a „zlí Rusové“ zachovali po válce a jak bylo nelidské je vystěhovat z Krymu do Tatarstánu. Tak trošku „zapomínají“ uvádět důvody, proč k tomu vlastně došlo!

Ona totiž většina Krymských Tatarů za války bojovala pod vlajkou s hákovým křížem společně s Wehrmachtem, nebo dokonce v brigádách SS! Krymští Tataři tedy stříleli do sovětských vojáků bránících Krym a Sevastopol! Když později Rudá armáda osvobodila Krym, Krymští Tataři šli společně s nacisty do států střední Evropy a Blízkého Východu, kde dále zabíjeli nepřátele Hitlerovy nacistické třetí říše!

Když se pak Krymští Tataři vrátili po válce domů, Stalin raději vydal rozkaz k jejich deportaci z Krymu, kde k nim většina lidí cítila téměř stejnou nenávist jako k Němcům! Nebylo by se totiž čemu divit, kdyby došlo k hromadným pogromům. Místní lidé, totiž měli v čerstvé paměti, za koho Krymští Tataři bojovali a koho zabíjeli.

Jejich deportace do Tatarstánu, tedy vlastně zachránila většině z nich život a nebyla ničím jiným, než aktem Stalinova milosrdenství, který je mohl za jejich vlastizradu klidně nechat všechny popravit, nebo prostě jen zavřít oči a nechat na obyvatelích Krymu „vykonání spravedlnosti“!

Krymští Tataři, kteří za války bojovali v divizích SS, jako byla Waffen-Brigade der SS (Tatar nr.1), případně Tataren-Gebirgs jäger-Regiment der SS a později v SS-Waffengruppe Krim a dalších jednotkách SS a Wehrmachtu a jejich rodinní příslušníci, tak dostali od Stalina šanci na nový život v jiném státě Sovětského svazu, než v tom, kde spáchali svou hroznou zradu!

Tato fakta jsou samozřejmě v současnosti před světovou veřejností zatajována a pohádka o zlém Stalinovi a hodných Krymských Tatarech je hojně využívána v informační, nebo spíše dezinformační válce, kterou v současnosti vede USA a Evropská unie proti Ruské federaci!

 

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#142908 Re:

2018-12-02 15:31:38

#142901: Krym je Rusko! -  

Není to tak, Rusko jasně potvrdilo hranice Ukrajiny a dokonce se zavázalo k ochraně celistvosti Ukrajiny výměnou za jederné odzbrojení Ukrajiny. 

Krym je bez nejmenších pochybností součástí Ukrajiny, stejně jako ČSSR nebylo součástí CCCP, přestože bylo CCCP okupováno. 

Důsledky této jejicch nejodpornější agrese (přiskákalo sem 500 000 russáků) jsou  pro CCCP tedy i současné Rusko jako nástuupnícký stát CCCP, fatální, zbídačení tamních obyvatel, izolace, nakonec dokonce rozpad CCCP.  To samé samozřejmě čeká Ruskou federaci nyní, jistě to může opět trvat dvacet let, ale je naprosto jisté, že to prijde, je to princip. Taková zločinnost nemůže být zapomenuta a nebude. 

Evropan

#142911 Re:

2018-12-02 16:31:41

#142901: Krym je okupován Russkem! -  

Krym je součástí Ukrajiny. Když už si se ve škole špatně učil, snad máš doma alespoň atlas.

 


Nepřihlášený uživatel

#142913 Re:

2018-12-02 17:18:07

#142901: Krym je Rusko! -  

Tak tohle je jasný "školní"příklad bolševické propagandy!