MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#142926 Re:

2018-12-02 18:41

#142924: -  

A to buď opravdu frajer, uveď alespoň jediný "propagandistický fajk", který by demokratické státy o russákovu kdy prohlásily. Které standardní noviny, televize v EU, USA, Kanadě, Austrálii kdy přinesly jediný fajk o russákovu, tedy když to šíří třice let :-)? 

Možná by třeba bylo dobré, kdyby jsi dodal odkaz na Ruský statistický úřad a statistiku o emigraci ruských občanů během např. posledních pěti let do USA. Spojené státy toto číslo velně vzeřejňují na svých stránkách. 

Nebo by mne např. zajímaly statistické údaje, které jsou volně dostupné v každém státu EU.  Není na tom snad v russákovu nic tajného, tajemného. 

Také by mne třeba zajímalo, kolik russákov vydá na zbrojení ročně. Ani to není v EU, USA, Kanadě, USA.... rodině demokratických zemí nic tajného, ale russákov to z nějakého záhadného důvodu nezveřejňuje. 

Také by mne zajímala tak nevinná data, jako je výroba a spotřeba elektrické energie v russákově a řekl bych, že ani to se nedá dohledat a logicky by mne zajímala skladba, aby bylo zřejmé, kolik představuje plyn, ropa, jádro, obnovitelné zdroje, uhlí. Tedy jaké znečištění či naopak úspory v znečištění přináší Rusko světu. 

Tady by mne zajímaly jejich pokusy, které provádí v kosmu, jaká zařízení vysílají do kosmu a jaký je přínos těchto zařízení pro zbytek Světa. 

 

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#142931 Re: Re:

2018-12-02 18:49:00

#142926: - Re:  

Porpagandistické fejkárny: ČT, neovlivní, televize seznam, ČRo, Reflex......všechno co vygenerují o otázkách veškeré politiky je samozřejmě skoro vždy fake.