MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#142942 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2018-12-02 19:25

#142940: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

Se nevykrucuj, byl to fejk, navíc chemické zbraně mají všechny státy celého Blízkého východu, tak se nevymlouvej na chemické zbraně. Mainstream tvrdil, že je to jisté, že Sadám vyvíjí jaderné zbraně a že nechce pustit pozorovatele na místa, kde je určitě vyvíjí. :-) Nechtěl je pustit na místa, která si vymysleli a které ani neměl :-). Na základě naprosto neověřených informací, tedy fejků byla proti Iráku zahájena válečná kampaň. No a o Rusku? Tak to jsou fake vždy všechny zprávy. Nedokážu ti zde vypsat všechny miliony lživých zpráv.

 

 

 

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#142944 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2018-12-02 19:31:19

#142942: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

Nikoliv, vývoj jaderných zbraní a jejich testování se nedá utajit, tedy takovou blbost samozřejmě Saddámovi nevěřili ani russáci a to je co říci. :-). 

Jednalo se zbraně chemické, kde je to obrovský problém, neboť je to naopak velmi snadné utajit a to i výrobu mimořádně rozsáhlou. 

Ukazuje se naštěstí, že chemické zbraně měl a má jen zločinec  al Asad v Sýrii a ostatní i tam chápou, že to opravdu není žádná legrace, tedy logicky zase až na russáky, kteří v GB vraždili pomocí nervového bojového plynu a předtím pomocí polonia, kdy v obou případech mezinárodní společnství jasně říká, ano byli to russové.