MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#142948 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2018-12-02 19:46

#142945: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

Máš důkaz otom, že Miloš Zeman dopředu věděl, že budou peníze vyvedeny pryč, zatímco měly být investovány na rekultivaci? Proč by měl kohololi podezírat že bude krást? V té době možná lidé snad i věřili, že jim Kožený vyplatí z kupónových knížek nějaký dividendy, v té době dokonce horníci věřili i Bakalovi. Tunelování bylo tehdy ještě v plenkách. V té době možná lidé teprve prozírali ze snu, když jim Havel sliboval, že nikdy již nevstoupíme do žádného paktu, tehdy Havel pronášel rád takové lživé fejky. Ruský dluh rozfrcal Špidla, nikdo dodnes nedohledal za co.

 

 

 

 

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#142960 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2018-12-02 21:05:52

#142948: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

:-) ty si snad děláš srandu. 

Prodat 46 % dolu za 650 mil. a ty se mne ptáš po důkazu jeho idiocie, zlodějství a kretenismu? 

Tobě člověče snad hrabe.  To si dovolíš tvrdit, když Bakala, který zaplatil za podobný podíl 4 mld. že je zloděj? 

Znovu ti tedy připomenu. Zeman byl předsedou Sněmovny  v letech 1996-1998 s přístupem k utajovaným skutečnostem státu, díval se jak manažeři Mostecké uhelné společnosti skupují podíly, aby získali majoritu a bylo jeho povinností vědět, jestli to dělají za peníze MUS nebo "za své", měl k tomu dostatek prostředků.  

Absurdní bylo, když předsedu fondu národního majetku v roce 1998 veřejně dehonestoval, když se snažil upozorňovat na to, že je nutné problém se ztrácejí většínou státu řešit. 

Pak se rok díval, jak se věci dokončují z pozice přímo odpovědné osoby, tedy vlastnická práva k MUS vykonával hanebně, tedy z pozice premiéra, aby následně "privatizoval". 

Tedy ono rozhodnutí vlády. 

Celé to ale pak pokračuje u voleb 2012 - 2013, kdy nestoudně lže, za privatizaci, realizovanou rok po ustavení jeho  Zemanovy ultra zlodějské bandy, číní odpovědným pana Tošovského. 

Co je na věci ale nejlegračnější, že ty jako kretén tvrdíš, že Zeman nemohl vědět, že jsou peníze ze společnosti vyvedeny. Jak tedy ten opodrný idiot vykonával vlastnická práva ve společnosti? 

Je potřeba ti také připomenout, že MUS Zeman kradl v roce 1999, tedy pět let po skončení kuponové (velké) provatizace, šest let po skončení malé privatizace, 

Tedy ptát se potom, jestli je Miloš Zeman kretén, zloděj nebo oboje dohromady je vlastně prakticky naprosto bezpředmětné, je to bohužel více než jasné a to úplně odhlížím od "privatizace" ukradení IPB naprosto stejnou partou, navíc tato partička dále vygeneroval arbitráž se Salukou - Nomurou, která stála miliardy a jejímž hlavník aktivátorem byl nekonečný ministr zločinec Jan Mládek shodou náhod s milenkou z russákova, který vyhrožoval z pozice náměstka ministra manažerům Nomury znárodnění a protože to bylo naprosto průkazné a ke znárodnění - přesněji ukradení nakonec došlo, ČR to stálo cca 7 mld. korun a to jsme ještě byli rádi, že "se to nějak urovnalo", hrálo se o 40 mld. - viz. velmi zajímavé protokoly z arbitráže s Nomurou, které zveřejnilo Ministerstvo financí i v českém překladu. Mimochodem ČR nikdy nezveřejnila, kolik dostal "jednodenní nucený správce IPB" za to, že povolil převod na ČSOB a to i za cenu toho, že soudci řekli, že to bude důvod k prohře u arbitráže. 

Tedy fakt jdi opravdu už dopr...... s těmi tvými naprostými debilitami. Jestli je v této zemi někdo, kdo masivně vykradl stát, je to bez nejmenších pochybností Miloš Zeman, což se dnes projevu tím, že má nomezený rozpočet od russáků na ty jeho odporné prasárny, viz. ukradení russáckého dluhu v objemu cca 140 mld. tři měsíce před koncem mandátu taktéž Milošem Zemanem.