MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#142962 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2018-12-02 21:20

#142959: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

Když má nároky USA něco vyvíjet, proč by je nemohl mít na druhou stranu i Írán, pro svůj technologický rozvoj a na odstrašení vůdči protivníkům? Otázka je, co že je českému mainstreamu po tom? No a mainstream by měl přiznat, že prostě hlavně to, že je povinen na příkaz amerického zastupitelství čas od času o Íránu generovat štvavé propagandistické polopravdy, tedy fejky. Pak se střípky těchto polopravd poskládají do zámínky k útoku na nepohodlného vládce. Dnes je to syrský Al Asad, zítra to může být Írán, před tím to byl Husain. Tedy mainstream štve a u toho často lže. Mimo jiné, ty jsi odborník na rozklíčování toho, co je z kosmu vidět? Nejsi, ale jestliže to Pentagon vypustí do světa jako fakt, nekriticky tomu věříš a jsi ochoten to šířit. Podílíš se tak jako mainstreamový podporovatel, či redaktor, na rozpoutávání války. Tvá klávesnice je tak potřísněna krví, jako je potřísněn například srbskou krví tvůj guru Vašek, humanitární ožralý zabiják. 

 

 

 

  

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#142963 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2018-12-02 21:25:49

#142962: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

To je prosté, celosvětově jsem se domluvili v OSN, že se jaderné zbraně šířít nebudou a země, které je již mají udělají tedy vše proto, aby se tento druh odporných zbraní již nešířil. 

Nic složítého na tom opravdu není. 

Jen pro představu, al Asad masově v Sýrii vraždil opozici. V Sýrii bylo velmi krátké období uvlnění kolem roku 1999 a 2000 ale jinak tam bylo nepřetržitě vlastně stané právo. Asad je nepochybný masový vrah, to je naprostá jistota, proto tolik imponuje Putlerovi.