MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#143116 Re: Babišův Blesk II tedy LN se předvádí?

2018-12-05 11:20

#143105: - Babišův Blesk II tedy LN se předvádí?  

takhle to vypadá, když si někdo podmaní skoro všechna media.. Jak takový člověk může být zároveň i premier?? V jakém bordelu to žijeme ? V Rusku ?

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#143131 Re: Re: Babišův Blesk II tedy LN se předvádí?

2018-12-05 13:46:52

#143116: - Re: Babišův Blesk II tedy LN se předvádí?  

Je naprosto evidentní z dnešní preferencí anoštb, že Zeman s Babišem zavlekli zemi pod vliv russké propagandy spiklenecých teorií, vyvolávání nenávisti a zpochybňování základních demokratických principů. 

To je jednoznačné. 

Důsledky jsou ale fatální, neboť rozpočet ČR v době technicky nulové nezaměstnanosti, růstu HDP, řízené inflace a masivního růstu platů je desítky miliard v deficitu - tedy Babiš s jeho zlodějskou bandou musí rozpočet doslova tunelovat, jiná možnost neexistuje. 

Co je horší, v dluzích jsou nemocnice, pojišťovny a to už je naprosto absurdní. 

Babiš tento stát od roku 2013-2017 zadlužil o 166 mld. přitom štbákův majetek v karuselu Agrofert narostl o 40 mld., je to opravdu absurdní. 

Přitom to vzniklo porušení jedné základní dohody, kterou jsem po revoluci učinili, že nikdo bez negativního lustračního osvědčení nesmí být ministrem. Tak prosté to je. 

Dnes je zem penetrována zločineckými russáckými zpravodajci a skoro 50 000 russáckou diasporou přímo napojenou na russácké zpravodajské služby a v ČR páchající masivní kriminulní činnost a stačili na to 4 roky a země je doslova zničeni a ve smrtelném nebezpečí a to přesto, že jsem stále členy NATO a EU, neboť právě přes ČR unikají informace do russákova.