MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#143407 Re: Tak o tom žádná.

2018-12-08 15:06

#143382: Pravdu o banderovské Ukrajině neumlčíte, fašističtí soudruzi z pražské kavárny! - Tak o tom žádná. 

V článku chybí zmínka o tzv. "Ruském jaru", o kterém se na západ od Ukrajiny prakticky nemluvilo. Byly to mnohasettisícové demonstrace každý víkend, od Oděsy po Charkov. Plná náměstí lidí, neuvěřitelně velké davy lidu. Byla to odpověď ruskojazyčného obyvatelstva na násilný nedemokratický puč západních banderovských Ukrajinců. Ruské jaro skončilo Oděským masakrem 2.5.2014, kde banderovští západní Ukrajinci za potlesku západu upálili několik desítek ruskojazyčných aktivistů.

 

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#143408 Re: Re: Tak o tom žádná.

2018-12-08 15:19:03

#143407: - Re: Tak o tom žádná. 

Dolož ten tvůj blábol nějakým věrohodným zdrojem. 

To jako chceš říci, že Ukrajinci s russáckou národností souhlasili s tím, že Janukovič neuzavřel asocičaní dohodu s EU a masivně zadlužil Ukrajinu v russákově? 

Že kvůli tomu, že jim to tak vyhovovalo vyšli do ulic? Zní to sakra nepravděpodobně a to především proto, že hlavním tématem voleb, kdy byl Janukovič zvolen i voleb následných do parlamentu bylo samozřejmě uzavření asociační dohody s EU.  Ukrajinci se po "nepodpisu" tedy logicky cítili podvedeni lidmi, kterým důvěřovali a které volili. 

Dnes je to v ČR stejné s anoštb, neb té se kompletně vyměnila voličská základna. Původní voliči "zhrzení" ODSáci podvedení KGBákem Klausem jeho a Zemanovou makroamnestií, kteří štbáka volili v roce 2014 jej dnes samozřejmě již nevolí, dnes jeho "preference" i voličskou základnu 2018 i 2019 tvoří komouši, náckové a socani a to komplet. 

Je jen do času, kdy tito budou anoštbákem taktéž "zklamáni"¨, proto se do zastupitelstva Prahy nedstali komouši, náckové ani socani.