MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#143411 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ty jsi neviděl Ukrajinu ani z rychlíku, banderovče!

2018-12-08 16:12

#143404: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ty jsi neviděl Ukrajinu ani z rychlíku, banderovče! 

Co to tady s tou debilitou dokolečka zkoušíš, banderovský neonacistický kreténe? Hraješ si na Goebblese, 100 opakovaná lež se stane pravdou? Nebo je to nějaká psychická porucha?

 

Stále platí. že to Jsou jen ničím nepodložené bláboly, anonymního neonacistického banderovského zločince. 

Chybí zmínka o tzv. "Ruském jaru", o kterém se na západ od Ukrajiny prakticky nemluvilo. Byly to mnohasettisícové demonstrace každý víkend, od Oděsy po Charkov. Plná náměstí lidí, neuvěřitelně velké davy lidu. Byla to odpověď ruskojazyčného obyvatelstva na násilný nedemokratický puč západních banderovských Ukrajinců. Ruské jaro skončilo Oděským masakrem 2.5.2014, kde banderovští západní Ukrajinci za potlesku západu upálili několik desítek ruskojazyčných aktivistů.

Co to je například "střet s demonstranty"? Masakrování a upalování neozbrojených policistů maskovanými banderovskými vrahy!!! Jednomu policistovi banderovští pučisté dokonce uřízli hlavu, jako Islámský stát!!! Kde máš banderovský nacistický masakr v Oděse, mlácení demonstrantů z Krymu, kteří se vraceli z antimajdanu? Atd. atd...

 

Známý francouzský investigativní novinář Paul Moreira je důvěryhodný zdroj, narozdíl od tebe, banderovský neonacistický rusofobní anonymní trolle:

 

https://vimeo.com/163237577

 

Ty jsi neviděl Ukrajinu ani z rychlíku, ubohá anonymní banderovská nulo!

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#143413 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ty jsi neviděl Ukrajinu ani z rychlíku, banderovče!

2018-12-08 16:21:30

#143411: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ty jsi neviděl Ukrajinu ani z rychlíku, banderovče! 

Znovu ti opakuji, udělej vlastní časovou osu událostí a především velmi pečlivě zdokladuj, že je v mé časové ose někde chyba či dokonce záměrná chyba. 

Video s anonymními šašky vydávané za "dokument" si strč za klobouk. 

Stále platí, že jediná časová osa o událostech na Ukrajině je ta moje a stále platí v ní níkdo nikdy nenalezl jedinou chybu či událost, kterou by nebylo možné dokladovat a nenalezl jsi to ani ty. 

Zkus to tedy budeš první :-). Věřím ti, že ti to vadí a je mi naprosto jasné, že žádnou chybu nemůžeš najít, ale to není problém můj, ale jedině tvůj russácký trotle, musíš se poradit s nějakým tvým russáckým trotlem staršinou, napiš Ochcáčkovi, ten určitě něco "vlastní hlavou" vymyslí :-).