MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#143519 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ty jsi neviděl Ukrajinu ani z rychlíku, banderovče!

2018-12-09 14:02

#143459: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ty jsi neviděl Ukrajinu ani z rychlíku, banderovče! 

Pořád jsi ještě nenašel jedinou chybu v dokumentu Paula Moreiry, který tvé Goebblesovské banderovské bláboly zcela vyvrací, banderovský nacistický trotle!

 

 

Známý francouzský investigativní novinář Paul Moreira je důvěryhodný zdroj, narozdíl od tebe, banderovský neonacistický rusofobní ukrajinský anonymní trolle:

 

https://vimeo.com/163237577

 

 

 

 

Odpovědi


Anonymous

#143522 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ty jsi neviděl Ukrajinu ani z rychlíku, banderov

2018-12-09 15:34:32

#143519: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ty jsi neviděl Ukrajinu ani z rychlíku, banderovče! 

Ale našel a popsal, drtivá většina záběrů a postav jsou postavy anonymní, nelze určit zdali mluví či nemluví pravdu, nelze uřčit motivaci vystupovat ve "filmu", nelze určit a nejsou určena místa, čas, kde se věci údajně odehrávají, většina scén vypadá a nejspíše také je nahraná nikoliv dokumentující jev na scéně se odehrávající. 

Canal+ se od filmu distancoval a vlastní "dokument" je dnes naprosto všeobecně brán jako čistá ruská propaganda a není ani ten nejmenší problém prokázat, že se o čistou ruskou propagandu jedná. 

Vlastní "film" který dokonce ani nemá časovou osu a posloupnost událostí logicky tedy nemůže mojí časovou osu posloupnosti událostí na Ukrajině vyvrátit. V mé časové ose jsou všechny události tak jak se staly a v ten den či roce, kdy se staly. 

Pokud to vidíš jinak nic ti nebrání vytvořit časovou osu událostí ze zpráv russácké propagandy, nejlepší ale na věci je, že russácká propagandy míchá pravdu se lží a mnohdy na pravdivých věcech fabuluje nesmysly, což se právě v časových osách událostí velmi dobře pozná. 

Věřím ti tedy velmi, že nejsi schopen sestavit časovou osu událostí na Ukrajině podle russácké propagandy, neboť by si chytil do vlastních lží. Je to tak správně, je to správný běh světa na tom je nakonec postaveno prokazování zločinů a zločinnosti. A ano, máš naprostou pravdu, russká propaganda je velkým zločinem proti pravdě, proti přirozenému běhu Světa, tak jednoduché to opravdu je.