MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post

pan Hnedy

#145220 Re: Celé ANO řeší problémy svého předsedy. A kdo za vás bude vládnout?

2019-03-01 14:02

#145208: Evropan - Celé ANO řeší problémy svého předsedy. A kdo za vás bude vládnout? 

forum24 je naprosto na stejne urovni jako sputnik.cz nebo ac24.cz  a podobne proruske servery.

TRPITE SELEKTIVNI SLEPOTOU., jako ostatne vsichni z prazske kavarny, problem je, ze tento nazor prosakuje i do oficialnich instituci statu.

  napr. Stejne jako BIS si vsimate jen Ruska nevsimate si nejvetsiho rizika pro ceskou ekonomiku a to prilisne provazanosti ceske ekonomiky s nemeckou, jakoz i zavislost na exportu do SRN. V pripade krize se to projevi. Pritom v minulych letech se o tom  BIS aspon zminila. Co se stalo, zeby dostala nejake noticky od eurosocialistu a neoconu.

Odpovědi

Evropan

#145222 Re: Re: Celé ANO řeší problémy svého předsedy. A kdo za vás bude vládnout?

2019-03-01 17:31:07

#145220: pan Hnedy - Re: Celé ANO řeší problémy svého předsedy. A kdo za vás bude vládnout? 

Naše provázanost s ekonomickou Německa mi tak moc nevadí. Nebo mi má vadit příliš vysoká cena bytů v Praze a kvůli tomu mám bojovat za samostatnost pohraničí? S někým budeme mít vždy největší provázanost ekonomiky, i kdyby to bylo třeba jen o 2%, než s někým dalším. Němci dokázali projít od konce války všemi krizemi pozoruhodně dobře.

A pokud chcete srovnávat Forum24 s ac24 (neznám) nebo dokunce s prorusským sputnikem, nebo byste ještě mohl zmínit Valentovo pseudoparlamentní listy, tak to jste mě dostal, jak moc jste mimo realitu. Forum24, to jsou lidé jako Jan Jandourek, Robert Břešťan, Václav Hubinger, Jiří Sezemský a samozřejmě šéfredaktor Pavel Šafr. Nejde o žádné politické komentáře za každou cenu korektní vůči všem, ale je to okruh novinářů s jasnými pravicově-konzervativními a proevropskými názory.

Jmenujte mi nějaké české novináře z toho vašeho sputnika, o kterém by se dalo zjistit, zda jde o skutečnou fyzicky existující osobu?

A jestliže máte názor, že slovenský eštébák pracuje ve vládě na čemkoli jiném, než na výhodách pro svůj Agrofert a na zametání stop po svých obchodech, no tak si to myslete. JÁ SI TO PROSTĚ NEMYSLÍM. Vlastní názor není kolektivní slepota. Já vám taky můžu tvrdit, že trpíte kolektivní slepotou, když všechny názory, které nesouzní s tím vaším, zahrnete do nějaké pražské kavárny, se kterou nevím, co mám společného, protože nevím, o co se jedná? Jednou to někde plácne hradní ožrala, a nám, normálním lidem, má být jasné, o kterou kavárnu mu šlo? To soudruzi tady taky chtěli naprosto stejné stachanovce.

A není ta naše provázanost s Německem, která se nijak nezmenšuje, dokladem toho, že i eštébákovo angažmá na ministerstvu financí či na vládě je vlastně o ničem.