MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post

Evropan

#146340 Re: Čest památce pana prezidenta Václava Havla!

2019-04-07 05:37

#146333: - Re: Re: Re: hloupé stádo pseudočecháčků a jeho fýrerové z pekelné čtveřice na čele s odporným Ovarem 

Soudruhu, uvědom si, že osmdesátá léta a normalizace jsou už dávno pryč, a ty komunistické fráze pasované na pana Havla prostě nepasují. Pan Václav Havel dovedl tehdejší Československo ke svobodným volbám. Za rozpad Československa mohou pánové Klaus a Mečiar, protože tito dva kohouti se na jednom smetišti prostě nesnesli. Důkazem toho je, že v roce 1992 Klaus kandidoval na českého a ne československého premiéra, resp. kandidoval do České národní rady a ne do Federálního shromáždění, a že měl plán na rozbití Československa připravený. Také bys konečně měl vysvětlit, co myslíš tím humanitárním bombardováním. Jestli to jsou nálety na vaše socialistické spojence v Srbsku, tak ten souhlas s bombardováním podepsal jistý Miloš Zeman, jehož trosky sedí na Pražském hradě. A jinak nebyl to náhodou váš komunistický parlament držený u moci sovětskými okupanty, který koncem roku 1989 zvolil pana Havla prezidentem?

Používání lží a sprosťárem jsou pro vás, soudruhy, bohužel typické, ale už vám odzvonilo. A pozdravuj soudružky ošetřovatelky.

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#146344 Re: Re: Čest památce pana prezidenta Václava Havla!

2019-04-07 08:03:42

#146340: Evropan - Re: Čest památce pana prezidenta Václava Havla! 

V partaji jsem nikdy nebyl. Tak si výrazy soudruh nebo soukmenovec schovej do svého gaypedosadomaso klubu. Přesto musím zopakovat, že komunisté dokázali udržet Československo v dobré kondici v mnoha ohledech, kromě tedy množství barevných, lagricových, nekonzumuvatelných, často chorobami nakažených kýčů, jimiž jsou dnes napěchované místní řetězce. Za ten manipulativní cirkus, co ty nazýváš svobodnými volbami, jsme nevděčili ani tak Havlovi, jako spíš tvým bývalým kamarádům STBákům, KGBákům, Gorbimu, v neposlední řadě také Čalfovi a Sorosovi. Tvé soukmenovce, nebo soudruhy, nejrůznější úchyly, nejspíš často i vrahy, nejrůznější rektální nabíječe a jiné  s lidskou společností vyjebávače ode mne pozdravovat nemusíš.