MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#146395 Re: Re: Re: Čína, Rusko, USA - nejhorší zločinecké říše na planetě zemi !!!!!!

2019-04-08 19:35

#146392: Evropan - Re: Re: Čína, Rusko, USA - nejhorší zločinecké říše na planetě zemi !!!!!! 

Jestliže se o brusselských imperialistických otrokářích napíše, že lámali malým dětem ruce a nohy, aby donutili jejich rodiče k většímu výkonu při těžbě surovin v oblastech, jež se dříve jmenovaly Belgické Kongo, tedy ti vstříc nejspíš světlo brusselské rádobydemokratické, ve skutečnosti kleptolichvokratické Mekky už nezáří tak čistě, než do doby, kdy jsi to netušil, protože ti to na Bakalových listech nikdy nikdo nenapsal, ani jsi to nečetl v notách tvých západních řídících důstojníků. Jen se připrav na to, že s tím ztemňováním světla to bude ještě horší v době, až se z "demokratické" Mekky  Bruxelles jednou stane naprosto islamistická Mekka číslo dvě. To pak pro demokracii nastane všude tma, doslova jak v řiti. Už se těšíš? JJ pak to bude teprve bizár.

 

Odpovědi

Evropan

#146397 Re: Re: Re: Re: Čína a Rusko - nejhorší zločinecké říše na planetě zemi !!!!!!

2019-04-08 20:36:53

#146395: - Re: Re: Re: Čína a Rusko - nejhorší zločinecké říše na planetě zemi !!!!!! 

Co to hulíš za matroš? Nebo seš fakt tak hloupej, jak to z tvého textu vyplývá? "kleptolichvokratické" - to si vymyslel sám, nebo ti to poslal nějaký překladač z Russákova?

A jinak nemusíš mít obavu - navštívil jsem Rwandu i Demokratickou republiku Kongo před patnácti lety a vyslech jsem si tam mnoho z jejich historie včetně svědectví o krutostech, kterých se tam dopouštěli belgičtí kolonizátoři. Ale nemění to nic na tom, že když tady káže o demokracii člen Strany Pitomiových Debilů, kteří vychovávají teroristy v Čechách, tak je to bizár!