MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post

Takový je islám...
Nepřihlášený uživatel

#146415

2019-04-09 10:48

Londýn, Aylesbury, Branbury, Birmingham, Blackburn, Blackpool, Bradford, Bristol, Burton, Chesham, Derby, Ipswich, Keighly, Leeds, Leicester, Manchester, Middlesborough, Oldham, Oxford, Peterborough, Preston, Rochdale, Rotherham, Sheffield, Skipton, Slough, Telford.

Když si to zkusíte rychle odříkat, zní to skoro jako známá písnička Johnnyho Cashe, kterou u nás zpopularizoval Ladislav Vodička jako „Já tu zemi znám“.  Jenže to žádná veselá píseň není. Je to seznam britských měst, kde působily skupiny složené z naprosté většiny z pákistánských a bangladéšských muslimů brutálně zneužívajících a nutících k prostituci nezletilé anglické dívky.

Nejmladším obětem bylo jedenáct let, násilí kromě bití a znásilňování zahrnovalo třeba polití benzinem a vyhrožování upálením, jeden sociální pracovník vypovídal o frontě na ulici, která čekala na sex s dvanáctiletou.

Celé to probíhalo ne rok, ne dva roky, ale desítky let, často v poměrně malých městech, kde o tom nepochybně musela jednak vědět celá místní muslimská komunita, ale také místní policie a státní správa. Počty obětí jdou do tisíců.

Za celou dobu žádná zmínka v médiích, sociální pracovníci, kteří se na problém pokusili poukázat, byli obviňováni z rasismu a posíláni na kurzy tolerance, minimálně v jednom případě pak otevřeně zastrašováni policií. 

Odpovědi

Evropan

#146416 Re: Žvásty z Pitomiovi kebabárny

2019-04-09 11:00:29

#146415: Takový je islám... -  

Až na to, že z těch zločinů o kterých tady nepíšeš, nespáchali muslimové ani polovinu, a to jim ještě křivdím. Chtít po tobě něco konkrétního, jako třeba "byla to russká raketa, která sestřelila malajské letadlo a zabila více než třista nevinných cestujících", je asi zbytečné. Vy ze Strany Primitivních Debilů nevíte, co je to "konkrétní".