MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#147153 Ať zhyne Čínská Rudá Říše po deset tisíc let !!!

2019-04-29 10:43

Táhněte kriplovský zemanovský vypatlanci do rudých prdelí v Číně i se svým zadělaným Ovarem kolaborantem nejvyšším !!!

ČLR - NEJZRŮDNĚJŠÍ REŽIM VŠECH DOB !!!
Od roku 1949 systematické vraždění a asimilace všech nechanských národů nechtěně vtažených do systému čínské rudé komunistické říše
O roku 1949 okupace tradičních nečínských území Mongolů, Ujgurů a Kazachů, jejich systematická asimilace, vraždění až na hranici genocidy.
1950 - začátek kruté a bezprávné okupace Tibetu, ničení, vraždění, genocida, asimilace
1962 - vojenské napadení Indie
60.-70.léta vojenské přepady a zákeřné útoky na SSSR a další sousední země
50.-60.léta v celé čínské rudé říši maoistické šílené experimenty Velký Skok a Kulturní Revoluce které mají na svědomí desítky milionů mrtvých
70.léta - podpora šíleného bestiálního maoistického režimu Pol Pota v Kambodži s miliony mrtvých
1978- vojenské napadení Vietnamu
1989 - masakry vlastních neozbrojených občanů
90.léta - podpora maiostických guerill a teroristů ve světě ( Jihovýchodní Asie, Peru, Nepál, Afrika atd.)
a od konce 90.let také vydírání a vyhrožování svrchovaným zemím, neokoloniální zadlužovací politika vůči rozvojovému světu, uplácení režimů v Africe i v Asii, neustálé vyhrožování Tchajwanu.
2018-2019 - začátek absolutně totalitního orwellovského systému kreditů a všeobecného šmírování, udávání a špiclování po celé rudé říši, opětovné zavádění převýchovných táborů pro neposlušné nechanské uzurpované národy.

Odpovědi

Radovan Horák

#147154 Re: Ať zhyne Čínská Rudá Říše po deset tisíc let !!!

2019-04-29 10:44:24

#147153: - Ať zhyne Čínská Rudá Říše po deset tisíc let !!! 

Ta ovarovitá troska páchá téměř každým svým krokem velezradu. Odvolat to v podstatě nejde, ještě této karikatuře věří 52 procent Čechů, kteří se už těší na jeho pokračovatele V. Klause ml. Nedovedu si představit větší poplivání Masaryka, legionářů a všech, kteří nasazovali krk a umírali za to, abychom žili v demokratické a kulturní společnosti. Strašlivá ostuda, hanba nám.

Jenom lidská zrůda může zlehčovat tak strašný nepochopitelný zločin, který se stal před 30 lety!!!
Ovarovi čínští komunističtí chlebodárci dělají vše proto, aby se na to zapomnělo, proto ta cenzura, proto ti političtí vězni, proto stále stovky mrtvých každý rok, stovky zmizení nepohodlných, šmírování přes ultramoderní technologie, kreditování lidí, odporná násilná převýchova menšin.

Tomáš Urbanec

#147155 Re: Ať zhyne Čínská Rudá Říše po deset tisíc let !!!

2019-04-29 10:46:02

#147153: - Ať zhyne Čínská Rudá Říše po deset tisíc let !!! 

Takže, pokud tomu správně rozumím, řekl Zeman jinými slovy, že je v pořádku, že do lidí na náměstí Tiennanmen najížděly tanky a zabíjely tisíce lidí. Toto je podle pana Zemana postupná demokratizace? V tom případě nechápu proč v 68 vystupoval z KSČ, když je demokratizace za použití tanků v pořádku. Je to hrozné, kam až může člověk klesnout. A ještě hroznější je, že nám to dělá prezidenta. Fuj, hanba takovému lidu, co si tohoto netvora zvolil.