MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#147191 Re: Ukrajinci se snaží ovládnout českou muslimskou komunitu a spolupracuje s teroristy!

2019-04-29 21:07

#147182: Evropan je rusofobní neonacista - Ukrajinci se snaží ovládnout českou muslimskou komunitu a spolupracuje s teroristy! 

Pleteš si Ukrajinu a Rusko, rusofobní banderovský neonacistický esesáku? Ovšem toto vyvolávání nenávisti proti národu nesmí zůstat bez odezvy orgánů činných v trestním řízení a médií. O to se postarám.

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#147193 Re: Re: Ukrajinci se snaží ovládnout českou muslimskou komunitu a spolupracuje s teroristy!

2019-04-30 01:53:47

Evropan

#147196 Re: Re: Russáci se snaží ovládnout českou muslimskou komunitu a spolupracují s teroristy!

2019-04-30 05:20:05

#147191: - Re: Russáci se snaží ovládnout českou muslimskou komunitu a spolupracují s teroristy! 

V čem konkrétně si pletu Ukrajinu a Russko, soudruhu? V tom, že se Leonid Kušnarenko narodil v Oděse, tedy na Ukrajině? To ano, ale jak je napsáno v článku, tak od mládí žije v Praze, spolupracuje s russkými podvodníky v Praze, šíří prorusskou propagandu a spolupracoval s militantním islamistou Samerem Shehadehem.

  • Podle iDnes.cz "v muslimské komunitě o něm zaznívá, že velmi často zastupuje Rusy, má výborné kontakty na ruském velvyslanectví nebo že je zástupcem kavkazské komunity, která má extremistické názory".
  • Jako advokát Kušnarenko například hájil ruského řidiče, jenž na Silvestra 2017 v centru Prahy usmrtil při jízdě pod vlivem alkoholu turistku z Kolumbie. Rus byl krátce ve vazbě, po propuštění navzdory poskytnutému slibu a složené milionové kauci odjel do Ruska.

https://www.lidovky.cz/obratte-se-na-me

A jen dovětek : Je to snad Ukrajina, kde se v syrské válce spojil s Iránem a militantním Hizballáhem? Ne, je to neofašistické Russko!

A myslíš, soudruhu, že orgány činné v trestním řízení najdeš na russké ambasádě?