MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post

Evropan

#147254 Zeman nám škodí v Číně!

2019-05-01 06:32

Jedno velké fiasko, tak by se dala nazvat nynější cesta prezidenta Miloše Zemana do Číny. Nic nám vlastně nepřinesla, a daňové poplatníky stála devět milionů korun.

To, že byly s čínskými společnostmi uzavřené z české strany memoranda o jejich budoucím investování v České republice, nic neznamená, a nikoho k ničemu nezavazuje. Miloš Zeman už dříve sliboval, že do roku 2020 do Česka přiteče z Číny až 232 miliard korun. Ovšem toto číslo je absolutně mimo realitu.

Z údajů České národní banky vyplývá, že v minulém roce se přímé zahraniční investice z Číny dokonce snížily o 15,1 miliardy korun. Podíl čínského kapitálu v základním jmění českých firem v letošním březnu dosáhl 5,7 miliardy korun, a ve srovnání se stejným obdobím loňského roku poklesl o téměř 27 milionů korun. Navíc se můžeme právem ptát, jestli třeba koupě fotbalové Slávie čínskou společností je právě to, co potřebujeme.

Nesmíme rovněž podceňovat varování bezpečnostních složek, že Číňané často podnikají ve stylu, že koupí továrnu, seberou její know-how, výrobu převedou do Číny a fabriku v původní zemi zavřou.Nejhorší však byla odporná Zemanova servilita vůči Pekingu. On bagatelizuje rizika, která pro západní země vyplývají od firmy Huawei a dokonce si přeje, aby se tato komunistickým státem kontrolovaná společnost podílela v Česku na digitalizaci včetně zavádění sítě páté generace.

Když pominu fakt, že tento „specialista na IT“ neví, kde se v jeho počítači na Pražském hradě vzalo dětské porno, tak je skandální, jak škodil vlastní zemi nehorázným výrokem, že „uvnitř Evropy je takový vzteklý červený kousek, to je země, která je proti Huawei.“ Uráží svoji vlast a zcela ignoruje varování českého Národního úřadu pro kybernetickou a informační bezpečnost před technologií této firmy a dalšími čínskými společnostmi. Takové jednání není jenom servilitou, ale vykazuje znaky vlastizrady.

https://forum24.cz/zeman-skodil-v-cine

 

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#147267 Re: Havloidi nám škodí všude!

2019-05-01 14:40:08

#147254: Evropan - Havloidi nám škodí všude!

Ty jsi se z těch nenávistných dezinformací na Forum24 naprosto pomátl. Rychle vyhledej psychiatra, než se někde odpálíš, extrémisto!