MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post

Nepřihlášený uživatel

2019-11-10 16:42

I was born in Malmö but moved away with my kids 2015.
My moms friend had her appartment blowned out by a hand grenade (she lived up on 4th floor).
My oldest daughters friend got robbed at the age of 12 by 7 much older lowlifes who held a loaded gun to her forehead.
My youngest daughter visited her grandmother a fortnight ago and woke up to another bomb blowing up the neighbors 45 meters away.
This is only a very few of many dark things that's happened around us.
Malmö is not safe and its shameful what's become of this once great worker friendly city full of old cultural ways.
I despise the people who sold out Sweden to the greedy and ruthless draconian big banks...
We should follow the brave Icelandic people who said enough and held the greedy responsible.

Odpovědi

Nepřihlášený uživatel

#153440 Re:

2019-11-10 18:50:18

#153435: -  

Narodil jsem se v Malmö, ale odešel jsem se svými dětmi v r.2015.
Byt kamarádky mé matky byl vyhozen do vzduchu ručním granátem (žila ve 4. patře).
Přítelkyně mé nejstarší dcery byla okradena ve 12 letech  sedmi mnohem staršími
příslušníky chátry, kteří jí drželi nabitou zbraň na čele. Moje nejmladší dcera navštívila před čtrnácti dny babičku. Probudila ji další
bomba, která vybuchla v sousedství ve vzdálenosti 45 metrů. Toto je jen velmi málo z mnoha temných věcí, které se kolem nás odehrály. Malmö není bezpečné a je hanebné, co se stalo z tohoto kdysi velkého, přívětivého
města, plného staré kulturní tradice. Pohrdám lidmi, kteří vyprodali Švédsko bezskrupulózním dravcům. Měli bychom
následovat statečné Islanďany, kteří tomu řekli dost a zachovali se zodpovědně.