MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#153565 Re: Re: Tato "petice" je protidemokratická a protistátní!

2019-11-12 20:01

#153564: - Re: Tato "petice" je protidemokratická a protistátní! 

Jestli odkazem listopadu 89 má být, že neuznáváme svobodné volby, že neuznáváme vítěze voleb a že mají odstoupit pod tlakem ulice, tak potom organizátorům nejde o listopad. Pak jim jde v podstatě o revoluční únor 1948, kdy ulice diktovala a vytvářela akční výbory Národní fronty, zavírala lidi, svrhávala je z funkcí, advokáty vyhazovala z Advokátní komory. To je pro mě naprosto nepřijatelné a tyhle metody neuznávám. A tvrdím, že je to faleš, faleš, faleš, a pokud někdo vyzývá k takovým krokům, tak patří buď do blázince, nebo by se nad jeho výzvami měly zamyslet orgány činné v trestním řízení. Odkazem 17. listopadu 89 bylo usmíření, velkorysost, uznání vítěze. Lid vyhrál, to bylo „vypadněte, vy Jakešové, co jste tam seděli“. Tohle popírat výzvami, ať vypadne Zeman a ať vypadne Babiš, kteří přitom byli lidmi řádně zvoleni, znamená, že ten, kdo bude podporovat tento směr, si zvolil cestu. Příště takhle zlikvidují jeho. To je to známé „revoluce požírá své děti“. A to je strašné. Vrcholem jsou nejnovější ultimata Milionu chvilek. Ultimata v politice dával Hitler Háchovi, Rakousko-Uhersko Srbsku a dobře víme, kam to došlo.

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#153566 Re: Re: Re: Tato "petice" je protidemokratická a protistátní!

2019-11-12 20:12:44

#153565: - Re: Re: Tato "petice" je protidemokratická a protistátní! 

Je dobré připomenout, že se komunisté dostali k moci svobodnými volbami v roce 1946 tak, že lhali, kradli, podváděli, tedy porušovali základní zákon demokracie. 

Totéž udělali Miloš Zeman i ÁNO StBácký donašeč Andrej Bureš Babiš. Jejich jednání je tedy velmi nebezpečné pro společnost, jak dokládá zkušenost s bolševiky z roku 1946 a po únoru 1948 o to bolestněji. Ochrana volebního zákona Nejvyšším správním soudem se jeví jako naprosto nedostatečná, viz. jeho rozsudek vol. 39/2013, kde jasně konstatuje, že Miloš Zemana je lhářem a porušovatelem volebního zákona, přesto jej z voleb nevyřadil. 

Je povinností každého občana jednat odpovědně vůči sobě a vůči celku (preambule Ústavy), odpovědné jednání dnes je kritika zločince, zloděje, komunisty, rusko - čínského trola Miloše Zemana a ÁNO ŠtBáka Andreje Bureše Babiše, neboť zpochybňují vše dobré, co listopad 1989 přinesl, Miloš Zeman zpochybňuje dokonce stát jako takový, jeho demokratické instituce a politiky, kteří u voleb ovšem nelhali, kriminální imigrant Andej Bureš Babiš to dělá dokonce z pozice nejvyšší moci výkonné. 

Je absurdní a symptomatické zároveň, že základní porevoluční dohoda, že ministrem ani premiérem nebude člověk, který nebude mít negativní lustrační osvědčení porušili právě společně komunisté Miloš Zeman a Andrej Bureš Babiš, ačkoli každý zaměstnanec úřadu vlády musí negativní lustrační osvědčení mít, jinak nemůže být zaměstnancem úřadu. 

Pokud tedy někdo ničí či dělí společnost, jsou to nepochybně komunisté Miloš Zeman a Andrej Bureš Babiš. Dělají to záměrně a v případě Miloše Zemana není pochyb, že to dělá se zvrhlým potěšením na příkaz KGBáka Putina.