MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#153790 "prodeje" "výrobků" státního podniku čínských komoušů ....

2019-11-15 07:55

Vysvětlení je prosté, na každý telefon Huawei, tedy monitorovací nástroj čínských komunistů příspívají občané čínské komunisté totality ze svých daní, tedy si jej "předplácí" podobně jako si Němci před válkou předpláceli válku, když si zaplatili dopředu "zálohu" na auto. 

Mluvit tedy v souvislosti s "firmou" Huawei přesněji státním podnikem čínské komoušské totality o prodeji čehokoliv co produkují je v podstatě absurdní. 

Čínský blb si nejdříve z daní předplatil telefon, který si následně "jako koupí" protože "prakticky nic nestojí" aby se přesně tímto zařízením, nechal čínskou komunistickou pakáží sledovat a ještě se tetelí blahem jak "levně koupil" :-). 

Tedy ještě jednou čínská komunistická pakáž hloupé části Číňanů rozdává vlastní monitorovací nástroj na jejich šmírování a ještě po nich chce, aby si ho sami zaplatili a ty jako naprostý kretén to vydáváš za "zvýšené" prodeje jakési "firmy" čínských komunistický tedy zločineckých zpravodajců. 

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#153793 Re: Bláboly paranoida havloida. :-)

2019-11-15 11:00:00

#153790: -

Huawei je čistě zaměstnanci vlastněná společnost. Zakladatel Ren Zhengfei vlastní 1.42 procenta a zbytek akcií - 98.56 procent - vlastní jeho 60 000+ zaměstnanců. Zaměstnanecké akcie jsou přidělovány jako součást zaměstnaneckých bonusů.