MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#158012

2020-03-26 16:33

Výzva

1. Vyzývám naléhavě státní orgány a krizový štáb ČR, aby okamžitě přestaly ze státních zakázek zásobovat zdravotnickým materiálem Prahu, protože tam v tuto dobu jistě proudí objemné zásilky ze sesterského Tchaj-wanu, které s prozíravostí sobě vlastní pro své město zajistil pražský primátor MUDr. Zdeněk Hřib.

Pokud tomu tak není, vyzývám jeho a předsedu Senátu PČR Miloše Vystrčila, aby okamžitě doručili svou hlubokou omluvu čínskému velvyslanci v České republice a vedoucím orgánům města Peking!


2. Žádám, aby okamžitě zveřejnily svoje záchranné aktivity neziskové organizace financované státem dosud plivající na vládu ČR a poškozující dlouhodobě zájmy naší země. Zejména chci vědět, jak v této situaci koná např. organizace Člověk v tísni, nebo co vykonává Amnesty international!

3. Žádám, aby podrobně zveřejnili, jak pomáhají nemocným a potenciálně umírajícím občanům této republiky dosud aktivní organizátoři Milionu chvilek pro demokracii. Pokud tak neučiní, tak je vyzývám, aby od této chvíle už nadobro drželi hubu.

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#158034 Re:

2020-03-27 11:52:32

#158012: -  

A my tě vyzýváme, aby jsi se bezodkladně vrátil do svého klecového lůžka na oddělení psychiatrie!