MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#158130 Re: PODNIKATEL KŘETÍNSKÝ TO ŘEKL DOBŘE. TÁHNĚTE DO PRDELE POSRÁNCI Z KORONAVIRU !!!!!!!!!!!!!

2020-03-30 18:31

#158123: Fleety - PODNIKATEL KŘETÍNSKÝ TO ŘEKL DOBŘE. TÁHNĚTE DO PRDELE POSRÁNCI Z KORONAVIRU !!!!!!!!!!!!!  

Promiň, ale je-li tu někdo výstavním blbem, jsi to ty.

„Argumentovat“ ideologickým vyjádřením nebezpečného oligarchy Křetínského pro jeho vlastní server info.cz (mimochodem: opakovaně usvědčený z manipulativních dezinformací), to vážně nesvědčí o vysoké inteligenci. Křetínský zlehčuje nebezpečí koronaviru záměrně, coby vlastník obří korporace EPH (Energetický a průmyslový holding) totiž potřebuje co nejméně státních omezení, aby mohl šroubovat i nadále zisky svého impéria do závratných výšek, byť by to mělo být třeba na úkor lidských životů a zdraví. Na Křetínského je třeba si dát bedlivý pozor, začíná se projevovat jako velmi nebezpečný oligarcha, výhledově možná mnohem nebezepčnější než mediálně tolik propíraní Babiš s Bakalou dohromady.   

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#158133 Re: Re: PODNIKATEL KŘETÍNSKÝ TO ŘEKL DOBŘE. TÁHNĚTE DO PRDELE POSRÁNCI Z KORONAVIRU !!!!!!!!!!!!!

2020-03-30 21:09:58

#158130: - Re: PODNIKATEL KŘETÍNSKÝ TO ŘEKL DOBŘE. TÁHNĚTE DO PRDELE POSRÁNCI Z KORONAVIRU !!!!!!!!!!!!!  

Dobře řečeno. Na Info.cz mám podobný názor. Je to vlastně takový naleštěný bulvár, Křetínského mediální skupina CNC vlastně nic jiného než bulvár neprovozuje, tenhle mediální dům se na nic jiného než bulvár nespecializuje. Vydává dva typy bulváru - bulvár, který si na nic nehraje, jako je Blesk a Aha! a pak "nepřiznaný" bulvár, rafinovaně se tvářící jako čtivo pro "intelektuály" - sem patří např. Reflex a právě Info.cz, kam jeho majitel Křetínský poskytl dotyčný rozhovor.

Serveru info.cz bych obecně nevěřil ani dobrý den, stačí kouknout, kdo se autorsky podílí na jeho obsahu - kromě majitele Křetínského tam exhibují taková "esa" jako zkrachovalá politická kreatura Topolánek se svým někdejší poraděnkem Schmarczem, odulý dryáčník Holec, usvědčený plagiátor Kovář, mongoloidní pozér Palička, egoistický asociál Půr, salonní pseudo-"konserva" Zrno od Jocha apod., no snůška k pohledání...