Uzavření škol do konce školního roku

Quoted post

Anonym

#19 Můj pohled

2020-04-08 08:55

Jsem student střední školy v posledním ročníku a neříkám, že se mi tam nechce, ale mám strach spíš o druhou stránku a to právě šíření viru enormní rychlostí a toho, že náš stát to nebude zvládat kontrolovat. Už teď to testování je mizerné, to potvrdí každý.

Ani si nedokážu představit cestování MHD, sám když někde potřebuju, tak si radši vezmu longbord a projedu se, za účelem menšího rizika pro ostatní, ale nedokázal bych, každé ráno jezdit ,přes  město do školy, kde i cesta MHD trvá hodinu.

Upřímně nejsem,ani proti promoření obyvatel. Zcela to chápu a rozumím tomu, ale teď není pravý čas to dělat. Radši bych to nechal u tempa, které je teď. Místo toho aby byli 10 000 nakažených denně a lékařství v háji. Ať to nedopadne, jak v Americe. 

A hlavně nechci ohrozit na zdraví svých přátele, kteří mají slabší imunitu a těch v mém okolí, je víc než jen míň.

Ale školství na dálku, jak funguje teď i když je na rychlo nefunguje špatně. Tak nevidím důvod, proč to tak do konce roku nenechat. Dokonce i já sám rád pomůžu svým kamarádům s učivem a to hlavně i mladším.

Odpovědi

-------

#27 Re: Můj pohled

2020-04-09 07:39:16

#19: Anonym - Můj pohled 

Přesně tak. Jsem studentka strřední školy, cesta mi také trvá hodnu MHD. Učení na dálku celkem funguje. Myslím že ale problém bude mít většina lidí s uzavíráním známek, což se dá také řešit celkem jednoduše např. proste těch několik lidí kteří si potřebuje napsat test(protože nemají něco dopsaného ze školního roku před pandemii nebo si potřebuje něco opravit) tak pojedou jeden den do školy a tam si něco napíšou. Ale prostě je hloupé aby do té školy chodily pořád a ještě k tomu úplně všichni. Je to jen můj nazor, ale myslím že by to nebylo hloupé řešení.

Placená propagace

Tuto petici propagujeme 3000 lidem.

Zjistit více...