Uzavření škol do konce školního roku

Uzavření škol do konce školního roku / Oznámení / Jsme v jedné pětině cesty / Komentáře

Nepřihlášený uživatel

2020-04-06 18:19

dobrý večer, petici jsem podepsala a sdílela jsem ji na fb. Odeslala jsem ji i známým.... Večerková Dagmar

Nepřihlášený uživatel

2020-04-06 18:40

Jakožto student střední školy, která se nenachází v místě mého bydliště si nedokážu představit, jak by vypadal provoz internátu takové školy. Mluvím například o společných večeřích a spolubydlících. Naopak pokud by byl internát zavřený, tak bych denně strávil na cestě přes 2 hodiny a o výdajích za dopravu ani nemluvím.

Nepřihlášený uživatel

2020-04-06 19:57

Kdo je Matěj P?

Nepřihlášený uživatel

2020-04-06 20:00

Podepsáno a sdileno.....

Nepřihlášený uživatel

2020-04-06 20:02

Nějak vám z té petice vypadly mateřské školy !!!!!!!! My nepatřípe do vzdělávací soustavy ?

Nepřihlášený uživatel

2020-04-06 20:07

už jste viděl učitele osm hodin učit :-D?

Autor této petice

#7 Re:

2020-04-06 21:14

#3: -  

Kvůli bezpečnosti jsme se rozhodli nezveřejňovat celá jména členů petičního výboru.

Děkujeme za pochopení,

Karel K

Nepřihlášený uživatel

2020-04-07 04:47

Petici jsem podepsala, plně s ní souhlasím, odkaz jsem také rozeslala známým.Ale z některých komentářů, které jsou za jmény, je zřejmé, že petici podepisují i děti, kterým není "potvrzovaných" 16 let, s tím bych byla opatrná, aby pak podpisy, kdyby šlo do důledku, byly platné...Poznámka - nechci do školy - tomu odpovídá...

Radek V

#9 Re: "Nechci do školy"

2020-04-07 06:38

#8: -  

Hezký den, bohužel v tuto chvíli neni v našich silách zkontrolovat všechny komentáře a odstranit zřejmé komentáře od dětí mladších 16 let. Ale nebojte na celou věc se chystáme, proběhne zřejmě zítra :)

Nepřihlášený uživatel

#10 Re: Re: "Nechci do školy"

2020-04-07 08:12

#9: Radek V - Re: "Nechci do školy" 

Díky za zpětnou vazbu. 

Fandím této petici, jsem pro ve všech směrech a pevně věřím, že bude mít požadovaný efekt. 

Kaca

#11 MS prosím vložit do petice

2020-04-07 08:13

Přikláním se k názoru, že je třeba přiřadit i mateřské školy. 

Eva K

#12 Roušky

2020-04-07 08:45

Oddíl o rouškách bych klidně rozšířila - jednak v podmínkách, v jakých by se v květnu a červnu učilo s rouškami (horko), by byla rouška účinná asi tak 20 minut. Navíc - řešil někdo problém přestávek a svačin? Naši představitelé možná umějí jíst i s rouškou, ale obavávám se, že žáci nikoli. A přecané školní jídelny? K čemu pak nošení roušek je, když je děti o přestávkách a v jídlenách budou sundavat, aby se najedly. Tím se zase zvýší riziko nákazy a vemte v potaz i věkový průměr učitelů - spousta z nich spadá do rizikové skupiny. 

Natalie K

#13 Re: Re: "Nechci do školy"

2020-04-07 08:50

#9: Radek V - Re: "Nechci do školy" 

Nevím, jak daná poznámka zněla přesně, ale jde těžko říct, zda je osobě opravdu pod 16 let. Já osobně také nechci do školy, ale pod touto větou mohu rozvést důvody proč - také důvod, proč jsem tuto petici podepsala. Je opravdu těžké posoudit z pouhé poznámky, co za tím vsim daná osoba vidí, ale samozřejmě Vás naprosto chapu.

Nepřihlášený uživatel

2020-04-07 09:49

Proč je stejná petice dvakrát?

Tento příspěvek byl odstraněn jeho autorem (Zobrazit podrobnosti)

2020-04-07 09:55

Káťa

#16 Školní družiny

2020-04-07 10:55

A co školní družiny?

Jakým stylem si budou děti spolu hrát?

To pak nemá smysl.

30dětí ve družině, v létě, v rouškách?

Káťa

2020-04-07 11:06

Pokud opravdu otevřou školy, tak můj syn aby se dostal do školy musí  jezdit autobusem a vlakem. Z toho mám taky obavy.

Chodí na střední školu kde jich je ve třídě 30 a sedí spolu v lavici.

Pokud mají chodit děti do školy a budou muset nosit roušky, měřit teplotu atd. proč je raději nenechat v klidu doma už do toho konce června a vrátit se až bude klid??

Akorát budeme děti stresovat?

Kdo ty menší děti bude kontrolovat jestli si umyly ruce atd..?

To je hloupá narážka. Učím běžně 6-8 hodin prezenčně, domácí přípravu nepočítám. ...

#18 Re: To je docela hloupá narážka. Učíme běžné 6-8 hodin a doma následují opravy prací, komu

2020-04-08 07:27

#6: -  

Anonym

#19 Můj pohled

2020-04-08 08:55

Jsem student střední školy v posledním ročníku a neříkám, že se mi tam nechce, ale mám strach spíš o druhou stránku a to právě šíření viru enormní rychlostí a toho, že náš stát to nebude zvládat kontrolovat. Už teď to testování je mizerné, to potvrdí každý.

Ani si nedokážu představit cestování MHD, sám když někde potřebuju, tak si radši vezmu longbord a projedu se, za účelem menšího rizika pro ostatní, ale nedokázal bych, každé ráno jezdit ,přes  město do školy, kde i cesta MHD trvá hodinu.

Upřímně nejsem,ani proti promoření obyvatel. Zcela to chápu a rozumím tomu, ale teď není pravý čas to dělat. Radši bych to nechal u tempa, které je teď. Místo toho aby byli 10 000 nakažených denně a lékařství v háji. Ať to nedopadne, jak v Americe. 

A hlavně nechci ohrozit na zdraví svých přátele, kteří mají slabší imunitu a těch v mém okolí, je víc než jen míň.

Ale školství na dálku, jak funguje teď i když je na rychlo nefunguje špatně. Tak nevidím důvod, proč to tak do konce roku nenechat. Dokonce i já sám rád pomůžu svým kamarádům s učivem a to hlavně i mladším.

Nepřihlášený uživatel

2020-04-08 10:27

Touto peticí pachatel tak velký zločin na dětech, že si to ani neumíte představit. Ať už to dopadne, jak chce, věřte, že děláte nesprávnou věc! A že mám 4 děti. Od maturity po základku! Probuďte se.
Iveta Jiroušková

2020-04-08 13:06

souhlasím s touto peticí

Nepřihlášený uživatel

#22 Re:

2020-04-08 15:24

#20: -  

jestli chcete ohrozit svoje 4 děti na zdraví, potažmo celou rodinu a pak si budete sypat popel na hlavu, co jste to tady psal/a, pak se možná probudíte vy.
Já také nechápu, jak už psal někdo výše, proč sem do komentářů lezou lidé, kteří jsou proti této petici.

Fňukejte si někde jinde, vy velký zločine na dêtech...

Honza

#23 Re:

2020-04-08 15:34

Zkuste to trochu rozvést, skutková podstata toho zločinu by mne opravdu zajímala.

Monika

#24 Re: v

2020-04-08 17:41

Vy sama jste někdy byla v rousce 8 hodin denně? Zkuste si to, a pak to chtějte po svých dětech 

Nepřihlášený uživatel

#25 Gabča

2020-04-08 17:57

Jsem zdravotní sestra i matka a plně souhlasím, aby děti šly do školy až v září.

Placená propagace

Tuto petici propagujeme 3000 lidem.

Zjistit více...