MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#158343

2020-04-09 10:17

Čína je zcela jednoznačně zodpovědná za celosvětovou krizi tím, že přesně podle manýrů totalitního režimu, dlouho zamlčovala skutečný rozsah epidemie a nechala to svými čínskými občany roznést do celého světa. Místo toho aby se kála a prosila o odpuštění, arogantně svaluje vinu na jiné a stále se nadřazeně chová vůči všem ostatním. A ještě si nechává zaplatit tvrdou měnou za pomoc, která jim byla mimo jiné poslána na začátku krize zdarma. Hanba takovému zvrácenému režimu, hanba Číně !!!

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#158347 Re:

2020-04-09 15:14:12

#158343: -  

   Do Wuhanu zavlekli virus cvičenci hnussa army na vojenské hry, kdy ti dementi vytloukali bary ve městě. Však dnes je zjevné, že Itálie a USA byly tím ksindlem zamořeny dříve, než Čína. Číně vděčíme za to, že ten virus aspoň detekovala, tedy to, co na americké vojáky uniklo z americké, svinstva generující laboratoře, což následně roznesli kam se dalo. 

   Vývoj a používání biologických zbraní je konec konců oblíbená radovánka západních hybatelů, jimž činit proti nepohodlným národům genocidu nečiní naprosto žádné problémy. Stačí si vzpomenout, jak Indiánům rozdávali záměrně neštovicemi a morem nakažené deky, nicméně ani jiné prostředky genocidy jim ve jménu šíření demokracie nejsou cizí. Stačí si vzpomenout na svržení jaderných bomb na Hirošimu a Nagasaki, zbytečnému vybombardování Drážďan, nebo používání napalmu ve Vietnamu. Myšlenka, že by biologické zbraně nevyvíjeli a koronavirus k nim dnes už můžeme říci, že zjevně patří, tato myšlenka je tedy krajně nepravděpodobná. Zatím se nezdá, že by byl tento virus na Čínu vypuštěn záměrně, nic méně proti Číně, ale i ostatním protivníkům, určeným k likvidaci, byl vyvíjen určitě. Nemá sice takovou účinnost, jako třeba jaderná zbraň, ovšem k destabilizaci obranyschopnosti protivníka by tento ksindl určitě postačil. Hanba zvrácenému nenažranému Západu.