MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post

Nepřihlášený uživatel

#167337 Re: Re: Re: Re: Re:

2021-02-24 13:20

#167330: - Re: Re: Re: Re:  

Asi každý žijeme na jiné planetě.  Nevím, kde chodíte vy, ale já od září neviděl u lidí na ulici jedinou chybu. 

Nesnažte se goebbelsovsky vyvolávat pocit viny. Že za všechno může nedisciplinovanost obětí.

Je to od vás velice ubohé. Dokonce to budí dojem, že na aktuálním debaklu, jednom z dlouhé řady, máte i příčinný podíl. Co jste za ten rok udělal jiného, než že jste hlučně mlátil hubou Čechy?

Odpovědi

Nepřihlášený uživatel

#167390 Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2021-02-25 12:16:17

#167337: - Re: Re: Re: Re: Re:  

Já právě chodím po Praze, jelikož bydlím blízko centra a vidím chyby neustále. Vy nejspíše žijete někde, kde dávají lišky dobrou noc.

O víkendu za slunečného počasí bylo zajímavé navštívit některý z pražských parků. Například Riegrák davy lidí skoro bez roušek, otevřených několik výčepů, kde se točí pivo do kelímku a všichni se vesele baví a promořují. To samé Grébovka.

Neustále slyším o domácích večercích, načerno otevřených hospodách pro štamgasty...

Samozřejmě spousta "bojovníků" nenosí roušku v MHD, nebo jí má alespoň pod nosemi...

Zrovna včera jsem viděl sedět v plné tramvají slečnu bez roušky, která se vesele bavila se svou kamarádkou, jako by nic. Dále jakýsi "borec" seděl bez roušky nepřirozeně roztažený přes 2 sedačky a výhružně se tvářil. Velice dobře si uvědomoval, co číní, jelikož Když na další zastávce nastupovala hlídka MP, tak z tramvaje utekl. Atd., atd...

Na ulici, kde se nedají dodržovat rozestupy nenosí roušku skoro nikdo..

Neslyšel jsem o případu, že by někdo dostal za nedodržování opatření pokutu. Naopak, když vás chytí MP bez roušky v metru, tak dostanete pouze napomenutí a vykážou vás ven. Stejně tak se prakticky nehlídá zákaz vycházení, ani další opatření.