MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post

Martin

#168920 Re: Kolovratník je nebezpečný sabotér a škůdce země

2021-04-08 10:15

#168843: SLŽDC - Správa likvidace železniční dopravní cesty - Kolovratník je nebezpečný sabotér a škůdce země 

Když jsem toho Kolovratníka viděl jak debatovali o nouzovém stavu tak mi stačila chvíle, abych měl 100 chutí ho praštit, arogance a namyšlenost… To že se někdo stane Andyho kamarád, vylosuje si na kole štěstí obor ve kterém si bude vladařit ještě z něj neudělá odborníka. Pokud je nějaký odborník tak ale někde asi má trochu za zkratováno. Myslím že lokálkám by nejvíce pomohlo kdyby se snažil hledat návrh jak lokální tratě využít a zeefektivnit. Namísto toho vyrobí trapný návrh 12 nákladu 1500 osobáků. S odstupem času mě to fakt drbe čím dál víc. Toto je jak návrh dítěte z mateřské školky… To je jak kdyby po silnici kde jezdí 35 aut za den se řeklo že tam stačí polňačka. Vemte si to kdyby nebylo lokálek nebylo by ani těch spoustu vesnic protože lokálky sloužili k rozvoju regionu takže ty vesnice okolo tratí by byly zaostalé. Vlak jim umožnil cestovat, Přepravovat náklad tedy rozvoj pro její práci a kdyby nebylo lokálek tak by nebyla ani spousta z vás protože díky té lokálce se tam vaší pradědci a prabáby přistěhovali / tam zůstali žít.

Odpovědi

Nepřihlášený uživatel

#169411 Re: Re: Kolovratník je nebezpečný sabotér a škůdce země

2021-04-22 10:35:12

#168920: Martin - Re: Kolovratník je nebezpečný sabotér a škůdce země 

Máme informace, že Kolovratník se nejspíš pokusí konzervaci dráhy prosadit v jiném návrhu, opět jako přílepek, protože ví, že stávající návrh konzervace dráhy by nemusel projít