MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#169072 BEST IN COVID - VIVAT BUREŠ

2021-04-13 04:44

Mrtví, jsou vizitkou neschopné Burešovy vlády. To je jedna velká pravda. Neschopnost sehnat zavčas KVALITNÍ , SCHVÁLENÉ VAKCÍNY pro obyvatelstvo.

Proto by neměla být odvolávána velká část ministrů, ale měl by být konečně a napořád odvolán a  sesazen sám BUREŠ!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ale  také tuto smutnou záležitost přičítám neukázněnosti , bezohlednosti některých Čechů. Tentokrát se pověstné české " ochcávání " zavedených opatření velmi nevyplatilo!!

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#169075 Re: BEST IN COVID - VIVAT BUREŠ

2021-04-13 05:08:03

#169072: - BEST IN COVID - VIVAT BUREŠ 

    Ale prdlačky. Vyjednávači  si řekli, že 15 miliónů vakcín bude stačit.

Tím to začalo.  Výrobci nenápadně utrousili, že jim to nějakou dobu bude trvat, než se výroba rozběhne, ale do roka a do dne...

    A už to bylo. Vyjednávačům v teple kanclu vůbec nepřišlo na rozum, co to udělá s lidmi.

   Žádné dva roky prázdnin. Dva roky ostré katastrofy, s nepřetržitými válečnými výdaji pro stát. A že kdyby se to vzalo po správnosti, výdaje na vakcíny jsou ve srovnání s tím směšné.  

     Setření na vakcínách, resp. na sestavení výrobních linek  byla ta nejhorší blbost,  jaké se vůbec v dané chvíli mohli dopustit. A oni se  v tom důkladně vyváleli. Aniž pochopili, co tropí, z ostudy a škody kožich majíce.

      Jednak se ta vakcína nedávala jedna, ale dvě, takže už v tom okamžiku to bylo blbě, a co by se stalo s těmi nadbytečnými vakcínami?  Pořád by to byl výborný artikl. Přinejmenším na poli mezinárodní spolupráce a pomoci.