MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#170687 Ten Hamáček je kus debila. :-) Není on havloid?

2021-06-02 15:43

Chceme od Prahy vysvětlení činnosti tajných služeb v Rusku, vzkázala Moskva

2. června 2021  16:06
 
Rusko očekává, že české úřady odpovědí na otázky ohledně činnosti českých zvláštních služeb na ruském území. Ve středu to uvedla mluvčí ruského ministerstva zahraničí Marija Zacharovová, která připomněla, že český ministr vnitra Jan Hamáček dříve uvedl, že po oznámení údajů o incidentu ve Vrběticích začala Praha stahovat z Ruska pracovníky svých zvláštních služeb.

 

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#170688 Re: Ten Hamáček je kus debila. :-) Není on havloid?

2021-06-02 15:46:22

#170687: - Ten Hamáček je kus debila. :-) Není on havloid? 

 

Jan Hamáček veřejně hovořil o tom, jak naše tajné služby musely těsně před zveřejněním kauzy Vrbětice narychlo stahovat své lidi z Ruska. Bylo to 19. dubna v České televizi , kdy v pořadu Události, komentáře odpovídal na dotaz moderátora, zda naši zpravodajci operují v Rusku.

„My jsme těch posledních pár dnů seděli do noci na Ministerstvu vnitra a seděli jsme tam s šéfy tajných služeb a dělali jsme vše pro to, aby ti lidé, o kterých teď hovoříte, nemuseli ani speciálem, ani autem, aby prostě o nich ruská strana nevěděla a v poklidu zmizeli, protože těm by asi nehrozilo jenom vyhoštění,“ uvedl tehdy předseda ČSSD.

„Přijde mi děsivé, že pan ministr je schopen takového nonsensu,“ říká třeba bývalý náměstek ředitele Úřadu pro zahraniční styky a informace Jan Paďourek.