MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#182319 Re: smrt putlerovskému a pingpongovskému nacistickému režimu !!

2022-08-10 20:21

#182261: - smrt putlerovskému a pingpongovskému nacistickému režimu !! 

russáští skřeti prchli na neckách z hadího ostrova, propaganda na ria novosti jede na plný plyn, putlerovské fúrie brečí a vztekají se, sám liliputin prská vzteky div že nepukne. Ukrajina má plán jak strategicky smradlavé russácké skřety postupně porazit a vyhnat zpátky za hranice do jejich chlastoslovanského žebrákostánu. Hysterická kremelská pakáž se třese hrůzou a prská vzteklé sliny. Je třeba zničit krymský most, nastavit totální blokádu Kaliningradu, podnítit povstání neruských národů a nakonec uskutečnit kobercové totální bombardování Moskvy, srovnat kreml se zemí a úplně vypálit do základů to hnízdo zmijí.

maoističtí kriplové se vztekají a prskají jedovaté sliny. Vrchní nestvůrná panda pingpong sere a bleje strachy v čungnanchaji do porcelánových mís. Demokratický svět podporuje nadále demokratickou skutečnou Čínu na Tchajwanu. Je třeba přiškrtit tento odporný maoistický režim, uvalit drtivé sankce, provádět blokádu pobřeží, utvořit silný svaz pacificko-indických sil, podnítit povstání okupovaných národů v ČLR a nakonec uskutečnit kobercové bombardování Pekingu a vypálit čungnanchaj, to hnízdo hnusných maoistických sviní.

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#182321 Re: Re: smrt putlerovskému a pingpongovskému nacistickému režimu !!

2022-08-10 20:46:08

#182319: - Re: smrt putlerovskému a pingpongovskému nacistickému režimu !! 

Až z Číny zmizí západní firmy a technologie tak kromě 1,4 miliardy hladových krku nebude mít co nabídnout. Západ už technologie přesouvá do Indie, Vietnamu atd. Ryb v oceánech rapidně ubývá a Cina je na rybolovu závislá. Nečeká ji hezka budoucnost. Každé velké impérium jednou zažije pád. Už to známe z historie.