MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#182855 Re:

2022-08-25 12:49

#182841: -  

 

Česká republika na 1. místě!

03.09.2022 / 14:00 / Václavské náměstí

My, občané s různými názory, politici z “konkurenčních” politických stran a hnutí i aktivisté z různých spolků a organizací jsme došli k názoru, že nadešel nejvyšší čas se SPOJIT a společně bojovat o budoucnost naší země!

Odpovědi

Pryč s prohnilou republikou !

#182858 Re: České Království na 1.místě

2022-08-25 15:03:06

#182855: - Re:  

My, občané s různými názory, politici z “konkurenčních” politických stran a hnutí i aktivisté z různých spolků a organizací jsme došli k názoru, že nadešel nejvyšší čas se SPOJIT a společně bojovat o budoucnost naší země! Je třeba vyhnat zlodějskou vládní pětikolkovou mafii a pohnat jí k trestní odpovědnosti ! Je třeba nemilosrdně zúčtovat s velezrádnými hnědorudými rusko-čínskými tlupami ! Je třeba sesadit kolaborantské jelito z hradu a dosadit tam pravoplatného panovníka !

Čest památce C.a K. Místodržitelství v Praze !!! Poděkování pilné a zodpovědné práci všech místodržitelů Království Českého !!! Zvláště pak vznešeným příslušníkům aristokratických rodů Coudenhove, Thun-Hohenstein, Dietrichstein, Chotek, Belcredi, Mecséry, Martinic a další.

Jak bylo dobře za C.K. MONARCHIE !!!! Chceme návrat velectěných a pracovitých místodržitelů a obnovení Zemí Koruny České pod osvícenou konstituční vládou panovníka z rodu habsbursko-lotrinského !!!

Volte Korunu Českou, volte slušnost, pracovitost, tradiční konzervativní hodnoty, úctu k naší minulosti a k dílu našich předků, úctu k naší zemi, která opět bude mít svého panovníka namísto směšných a bezpáteřních prezidentů !!!