MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Anonymous

#183193 Re:

2022-09-03 20:11

#183183: -  

Požadujeme zřízení dočasné vlády odborníků a vypsání předčasných voleb. Pokud vláda nepodá demisi do 25. září, na celorepublikové demonstraci vyhlásíme právo na odpor podle Ústavy ČR a vyhlásíme nátlakové akce. Už nyní jednáme s odbory, podnikateli, zemědělci, starosty, dopravci a dalšími organizacemi na vyhlášení stávky.

Odpovědi

Pryč s prohnilou republikou !

#183198 Požadavky obyvatelstva zemí českých - 3 kroky

2022-09-03 21:36:58

#183193: - Re:  

 1. bureš cirkus s karavanem rozehnat ostrou střelbou z kulometů a burešovo gerontokomando rozstřílet z děl a utopit v krvavé lázni.

 2. vrhnout se na vládní budovy, vyhnat všechny pětižumpové partajníky na ulici a bičovat je, zabavit majetky a uvrhnout do temného žaláře.

 3. Vlastizrádné tlupy hnědorudých okradmůr a podobných kolaborantských sviní rozprášit, pochytat všechny ty imbecilní kriply a náckokomouše, pověsit je na háky pro dobytek a pak těla spálit v pecích krematorií.

Pak teprve bude čas začít znovu z obnovou naší zničené a zdeptané země, která tolik trpěla krutým ječícím kraválem nacismu a hnilobným zločinným smradem bolševismu.

Požadujeme nastolení pančájatové demokracie bez politických stran se stupňovitou volbou zastupitelů od nejnižší až po nejvyšší úroveň na základě jejich znalostí a odborností s možností okamžitého odvolání pro neplnění svých slibů a povinností vůči voličstvu. Rozhodujícím arbitrem a morální autoritou celé země by měl být panovník s vysokými morálními a reprezentativními kvalitami.

DOST JIŽ BYLO PARTAJNICKÉ ÚPADKOVÉ DEMOKRACIE !!