Za změnu „ZÁKONŮ PRO KOČKU“

Quoted post

Nepřihlášený uživatel

2025-01-27 19:46

To je hulvat..
ono co take cekat ve state, ktery je krucek od schvaleni ritualnich vrazd zvirat.
Zkratka na hlavnich pozicich jsou lide, kteri jsou svym vyvojem ego-duch, stale na urovni svych predku, kteri slezli ze stromu a vlezli do jeskyne.

Odpovědi

mihaila

#15 Re:

2025-01-27 21:21:27

#14: -  

Ach jo, chce se mi zase a zase zvracet. Společnost je vyspělá tak, jak se chová ke zvířatům a my jsem pořád ve středověku a ne v 21.století! I já jsem ten dobrovolník a "hlupák", co se u nás na vsi stará z vlastní kapsy o 15 koček bez majitele v kravíně a sama jich má doma 5, z toho 3 zachráněné z onoho kravína. Kočky jsem pochytala a nechala vykastrovat za finanční podpory jednoho spolku. Běžný kolorit českých vesnic, kočka je věc, když má koťata, utopit nebo hodit do prasečáků a kravínů, ony to tam nějak zvládnou. Marně se snažím apelovat na obec, marně pořád někam píšu, boj s větrnými mlýny je beznadějný a jedinec revoluci bohužel neudělá. Ve většině je síla. Ve finále jsem všem jen pro smích. Ale dělám to přece ráda a když se mi nebude chtít, tak s tím přece můžu seknout, nikdo mi to vyčítat nebude...Ale právě proto, že mně a ostatním podobným to jedno není, děláme to dál. Kdyby právě všem v tomhle státě, kteří něco můžou změnit to jedno nebylo, vypadalo by to v naší zemi jinak. Paní Hulcovou jsem potkala osobně v kočičí kavárně v Písku, je to skvělá ženská, která obětuje svůj čas a finance potřebným. A pak si ji i ostatní vezme na paškál jakýsi tlučhuba, který o problematice vůbec nic neví. Proč tam neseděli poslanci, kteří by byli ochotni pro to něco udělat? Proč tam lezou tací, které to nezajímá a plácají nesmysly? Protože kočky a obecně zvířata skoro nikoho nezajímají. To není ten správný byznys, z toho nekoukají prachy, ale jen vopruz a výdaje a o tom to všechno právě je!!!

Placená propagace

Tuto petici propagujeme 3000 lidem.

Zjistit více...