Za změnu „ZÁKONŮ PRO KOČKU“

Za změnu „ZÁKONŮ PRO KOČKU“ / Oznámení / Článek o jednání senátního výboru pro životní prostředí / Komentáře

Nepřihlášený uživatel

2025-01-27 12:09

To se mi zase zvedl tlak! Jak může paní senátorka vůbec chovat kočku. Úplně vidím tu zničenou vesnickou mindu kterou nechávají celoročně venku.. ach jo. Dokud tam budou takový tupci tak se nic nezmění.
Přeji vám pevné nervy a prosíme o další info, všichni kdo se věnujete změně zákona moc děkujeme!
Dadučová

#2 Re:

2025-01-27 12:32

#1: -  

Ať  se paní  senátorka zajde podívat do těch útulků v jakém  stavu ,kolikrát přebírají  kočky, zbídačelé,nemocné, koťata, která  již čekají koťata. Vůbec nechápu,že  senatorům a poslancům je život zvířat  a to nejen  koček, úplně  jedno.To mě  moc překvapuje. 

Nepřihlášený uživatel

#3 Re: Re:

2025-01-27 12:48

#2: Dadučová - Re: 

Mě bohužel ne, tento názor je pořád silně zakořeněn. a ty kecy toho chlapa, tak to nedělejte a hotovo, to je taky na ranu

Jaroslava

2025-01-27 13:02

Děkuji za článek, minimálně už aspoň vím, koho nevolit.

Nepřihlášený uživatel

#5 Re: Re: Re:

2025-01-27 13:02

#3: - Re: Re: 

Ráda bych se jednání zúčastnila, ale slyšet něco takového, tak bych to asi nevydržela a chovala se jako hulvát. Proto jsem ráda, že jednají jiní, kteří to zvládají ustát. Nám nezbývá než finančně podporovat kastrace a odchyty a suplovat roli státu, když vidíme jaký k***(francouzsky kastrol)  tam sedí.

Nepřihlášený uživatel

2025-01-27 13:16

Děkuji za informace a za vaši činnost. I když jsme pořádně nakrknutá na naše zákonodárce, věřím v naději, že se podaří pro ty nebohé duše něco vybojovat. Někteří lidé by se měli skutečně probrat, vystoupit ze své komfortní zóny a pořádně se rozhlédnout.
Kamila Dvořáková
Autor této petice

#7 Re: Re:

2025-01-27 15:01

#2: Dadučová - Re: 

Paní senátorka Kovářová se přišla informovat ze zájmu na Výbor, ke kterému nepřísluší, snad jí ten zájem vydrží a napraví svou neznalost.

Nepřihlášený uživatel

2025-01-27 15:21

Já se k tomu snad ani slušně nebudu vyjadřovat, některé entity, jež si offčané zvolili, snad ani nemůžou být lidé, natožpak aby jim byla dána rozhodovací moc!! Já bych je degradovala do stavu, žít po nějakou dobu jako kočička na ulici, o hladu a zimě, aby to zkusili na vlastní kůži a pak by možná mnozí z těchto h--pů změnili názor!!

Nepřihlášený uživatel

2025-01-27 15:47

To je teda neuveritelna banda tupych zmetku, nemuzu uverit, ze jim za to jeste platime.
Kamila Dvořáková
Autor této petice

#10 Re: Re: Re: Re:

2025-01-27 15:49

#5: - Re: Re: Re: 

Můžete se zúčastnit a třeba bučet :-)

Jana Labudíková
Cheb

#11 Re:

2025-01-27 17:23

#1: -  

Naprosto s Vámi souhlasím !!! Naši zákonodárci jsou ve valné většině zcela odtrženi od reality. 

Nepřihlášený uživatel

2025-01-27 18:37

Mňauáchjo, nejdřív poslanci, teď senátoři - to je vytáček a blábolů, když jde o kastrace opuštěných a toulavých koček a péči o ně! Dyť program kastrací opuštěných a toulavých zvířat vychází ze závazné Evropské konvence na ochranu zvířat zájmových chovů, je podporován Radou Evropy, Světovou zdravotnickou organizací, funguje v zemích celého světa jako jediná efektivní a humánní alternativa zamezení přemnožení a strádání nikým nechtěných zvířat a PRO ĆESKOU REPUBLIKU JE ZÁVAZNÝ OD ROKU 1992!!! Kdy už to konečně zákonodárci pochopí???
Mimoto i u nás má obecní úřad povinnost se o toulavé nebo opuštěné zvíře postarat. Péče o zvířata nemusí být zajišťována pouze v útulcích. I před uplynutím doby 6 měsíců lze toulavé zvíře dát do náhradní péče jiné osobě. Náklady na odchyt a karanténu opuštěných a toulavých zvířat, není-li znám majitel, hradí obec, a to podle § 46 písm. d) vet. z.
Dita

2025-01-27 19:02

záliba !!!!, to je kokos s prominutím, kdo tohle vypustil - to jako že máme zálibu v sebetýrání ????  - chceme zpátky svoje životy i zdraví, já jim dám zálibu - oni maj taky zálibu v plácání pantem o věcecch o kterých nic neví - polovině národa jsou na dvě věci - na nic a na h.....

Nepřihlášený uživatel

2025-01-27 19:46

To je hulvat..
ono co take cekat ve state, ktery je krucek od schvaleni ritualnich vrazd zvirat.
Zkratka na hlavnich pozicich jsou lide, kteri jsou svym vyvojem ego-duch, stale na urovni svych predku, kteri slezli ze stromu a vlezli do jeskyne.
mihaila

#15 Re:

2025-01-27 21:21

#14: -  

Ach jo, chce se mi zase a zase zvracet. Společnost je vyspělá tak, jak se chová ke zvířatům a my jsem pořád ve středověku a ne v 21.století! I já jsem ten dobrovolník a "hlupák", co se u nás na vsi stará z vlastní kapsy o 15 koček bez majitele v kravíně a sama jich má doma 5, z toho 3 zachráněné z onoho kravína. Kočky jsem pochytala a nechala vykastrovat za finanční podpory jednoho spolku. Běžný kolorit českých vesnic, kočka je věc, když má koťata, utopit nebo hodit do prasečáků a kravínů, ony to tam nějak zvládnou. Marně se snažím apelovat na obec, marně pořád někam píšu, boj s větrnými mlýny je beznadějný a jedinec revoluci bohužel neudělá. Ve většině je síla. Ve finále jsem všem jen pro smích. Ale dělám to přece ráda a když se mi nebude chtít, tak s tím přece můžu seknout, nikdo mi to vyčítat nebude...Ale právě proto, že mně a ostatním podobným to jedno není, děláme to dál. Kdyby právě všem v tomhle státě, kteří něco můžou změnit to jedno nebylo, vypadalo by to v naší zemi jinak. Paní Hulcovou jsem potkala osobně v kočičí kavárně v Písku, je to skvělá ženská, která obětuje svůj čas a finance potřebným. A pak si ji i ostatní vezme na paškál jakýsi tlučhuba, který o problematice vůbec nic neví. Proč tam neseděli poslanci, kteří by byli ochotni pro to něco udělat? Proč tam lezou tací, které to nezajímá a plácají nesmysly? Protože kočky a obecně zvířata skoro nikoho nezajímají. To není ten správný byznys, z toho nekoukají prachy, ale jen vopruz a výdaje a o tom to všechno právě je!!!

Kamila Dvořáková
Autor této petice

#16 Re: Re:

2025-01-28 09:24

#15: mihaila - Re:  

Moc děkuji za kočičky, kterým se věnujete. 

Nepřihlášený uživatel

2025-01-28 18:13

Děkuji za pochvalu, moc často ji neslycham. Ale dělám to pro ně, nikoho jiného nemají. Přesto se začínají ztrácet, přestože jsou vykastrovane. Podezrivam myslivce nebo srážku s auty. Moc mě to mrzí, když nedorazí na krmení všichni. Vím, že nedokážu zachránit celý svět.....,bohužel. Proč nás normálních není většina....

Nepřihlášený uživatel

#18 Re: Re: Re:

2025-01-29 09:57

#7: Kamila Dvořáková - Re: Re: 

Pochybuji, že něco pochopila. Toto mi napsala:

"Je nutné nařizovat kastraci koček? Je nutné, aby kastraci platili daňoví poplatníci? A aby ji byly povinné zařizovat obce? Aby se kastrace hradily z veřejných prostředků?U nás ve vsi to totiž žádný velký problém, který by vyžadoval novou legislativu, není."

Placená propagace

Tuto petici propagujeme 3000 lidem.

Zjistit více...