Demise vlády a jmenování vlády skutečných odborníků.

Quoted post

Rudolf

#292 SES a Národní rada

2012-02-25 02:30

Pane, umíte si představit, že by ministerstvo vnitra oficiálně zaregistrovalo občanské sdružení, které by si dalo za cíl zorganizovat protest proti vládě a žádat její odstoupení? Já si to neumím představit. To je absurdní představa. Účetnictví, daňové přiznání atd., to by samozřejmě mělo být. Však je tu snaha vést účetnictví veřejně na transparentním účtu. Danit není co, když se spotřebuje více než se vybere. Nepřipadá mi to nikterak ziskuchtivé, když si představím, kolik to stojí organizátory času i vlastních peněz.

Nejsem členem vedení Holešovské výzvy ani Národní rady, celé dění sleduji zpovzdálí. Jsem účastníkem České konference od jejího počátku v roce 2009 a vím, že autorem programu SES, tedy pro nezasvěcené programu nového ekonomického uspořádání společnosti, je pan ing. Schlimbach. Po dvakrát tam tento program prezentoval, pracuje na něm se svými kolegy již mnoho let, pro případ, že by vznikla situace, že národ se rozhodne hledat něco jiného lepšího než stávající finanční systém.

Upřímně ho obdivuji a nesmírně mu fandím. Právě ta skutečnost, že na tom pracuje již delší dobu, mu dává vysoký morální kredit - je zřejmé, že to dělá se zaujetím pro věc samotnou a nikoliv pro vidinu nějakého zisku. Ten nápad mu nemůže nikdo nikdy zaplatit. Realizaci už ano. Nyní, kdy se začínají tvořit skupiny zájemců zasvěcených v konkrétních oblastech řízení společnosti, s cílem vytvořit stínovou vládu, bych pana ing. Schlimbacha velmi rád viděl jako ministra financí...

Dobře jsem zaregistroval na záběru z konference v Hloubětíně, že Jiří Schlimbach není nadšen z této revoluce, jasně prohlásil, že tato vláda by měla dovládnout do konce, a tím se sama znemožnit. S tím by se dalo souhlasit, ale události se ubírají jiným směrem. A je to pochopitelné, protože když sledujeme vládní rozhodnutí, jedno za druhým, hrne se to na nás jako lavina. Není radno více čekat, není na co čekat! Vláda se už znemožnila dostatečně a činí kroky, často nevratné, kterými škodí této zemi a tomuto lidu. Každým dnem mizí v nenávratnu další a další miliardy.

Pravděpodobně máte více informací než já, pokud se týče nějaké dohody či nedohody pana ing. Schlimbacha s vedením Národní rady. Byl jsem do této chvíle přesvědčen, že nějaká dohoda mezi nimi existuje, byť třeba jen ústní. Bylo by to logické. Pokud tomu tak není, předpokládám, že nastane snaha z obou stran nějakou dohodu učinit. A to bez ohledu na další okolnosti, mám na mysli pana Prince a pana Baťu.

Ještě bych chtěl vyjádřit svoje přesvědčení, že vedení Národní rady nemá v úmyslu tento národ podrazit. Z organizačního týmu Národní rady znám osobně jen jednoho člověka, pana Antonína Mareše, rovněž účastníka České konference. Tento člověk je obdařen mimořádnou intuicí a má neobyčejný přehled v mnoha oblastech vědeckého i duchovního poznání. Jakékoliv morální pochybení je u něj vyloučeno. Je pro mě zárukou správnosti nastoupené cesty obrody společnosti.

Odpovědi

kodl

#306 Re: SES a Národní rada

2012-02-26 01:36:48

#292: Rudolf - SES a Národní rada:  Pane Rudo souhlasím s Vámi dá se říci ve všem, ale situace je po dnešku opravdu špatná a bohužel tomu tak je. Kolektiv lidí okolo ing. Slimbacha do toho z HV nepůjde, protože tu není důvěra v samotné vedení HV. Nikdo totiž neví kdo za p. Popelkou stojí a jak to i on dále myslí. HV je tedy bez programu do budoucna a nikdo nemá tušení co tu bude dál po 15.3. a to je špatné a bude to zase jen o zklamání případné důvěry lidí, kteří do toho chtějí jít. Chtít jen sesadit vládu a potrestat zkorumpované úřeníky nestačí. Ve vládě je 15 lidí. Vy chcete nasadit vládu novou z řad odborníků OK, ale tu Vám musí schválit parlament to je dalších 200 lidí a pak senát 81členů, A jinak to nejde provést nejde, protože musíte postupovat stále podle platných zákonů, jiné totiž v téhle republice nejsou. I kdyby vláda odborníků vznikla dle vás pak bude fungovat s okleštěnými pravomocemi do doby řádných voleb, (vis Fischer) to znamená, že si žádné nové zákony tato vláda přijmout dle svých představ nemůže a Vy tím tak v tom mezičase opět dáte akorát čas, jak modrým tak růžovým, aby ze sebe smyli svoji dosavadní špínu, zmobilizovali se a máte je ve vobách znovu a to se vší parádou. Přijde mi to celé kolem HV  jako hurá akce, která je nedomyšlená a nedotažená do konce a v této formě nemá úspěch. Názory členů HV, že tu jsou jen proto, aby odstranili pouze současné zloděje, jsou málo. Vy třeba sesadíte vládu, když se Vám to podaří, ty zloděje tak svrhnete, ale dosadíte tam de facto ihned zloděje staronové a dnes to vypadá na ty z ČSSD. Mají nejvíce volebních preferencí a tak by šli k veslům a budou se Vám jen smát, že jste jim k tomu krásně předčasně dopomohli. Pro další obrodu společnosti musí být jediný cíl a to ještě před 15.3. Musí tu být jasná záruka ze strany HV, že z programu SES neuhne, že ho bude realizovat v plné míře s lidmi, kteří ho vymysleli a tento program se musí ještě před 15.3. dostat do podvědomí obyč. lidí, kteří vám pak pomůžou tím, že za ním půjdou s vyhlídkou toho, že je to pro ně to jediné a pro ně správné co jim pomůže a zlepší jejich žití a též pro ně bude znamet, že je další jistou prosperit do jejich budoucna. Zatím se tak neděje a času je málo. A záhravat si jen výkřikama o blahu lidstva, které pak nejste schopni nijak realizovat je špatné a okamžitě ztratíte důvěru lidí a do dalšího nového event. programu s vámi již nikdy nepůjdou. Vše je totiž právě o důvěře lidí v lepší zítřek a pokud je zklamete nyní pak je finito a skončí tím do budoucna i jiné různé aktivní hnutí, které by to tu chtělo po čase znovu předělat k lepšímu a to mi věřte. Já osobně jsem do progr. SES zapálen a můj sen a přání je tento pogram realizovat do praxe, proto i touto cestou vyzývám vedení HV NR, aby našlo shodný konsenzus ve vzájemném jednání s ing. Schlimbachem a ujistilo ho, že v případě svržení vlády dojde pouze k realizaci progr. SES a též ho ujistilo, že žádný jiný záměr do budoucna, nežli realizaci tohoto programu, který NR uvádí na svých stránkách, nemá!!! Znovu píši. Vše je o vzájemné shodě a je to jediná cesta jak pokračovat dál. Nikdy není pozdě znovu začít !!!