Demise vlády a jmenování vlády skutečných odborníků.

Quoted post

Nepřihlášený uživatel

#1318 Re: Re: Re: Re: Re: Re: dotaz - jednim smahem

2012-04-16 19:46

#1317: proud - Re: Re: Re: Re: Re: dotaz - jednim smahem: Jo ten závěr máš dobrý i tu myšlenku máš i já máme dobrou jak jít dál. Je tu, ale ten zásadní problém, jak to co tu funguje nyní sundat hned jak píšeš. Vidíš to sám co se děje. Všude jinde ve světě by poslanec a nebo ten kdo vykonává politiku po vynesení rozsudku i když zatím nepravomocného odkráčel sám a nebo by ho spolustraníci odpískali sami a tady??????????. Ty věříš tomu, že je někdo donutí aby odešli sami, zapomeň na to, nějaké demonstrace, výhružky na to oni z vysoka se... a dělají si z nás akorát prd..., protože vědí, že na ně nemáme. Ty si myslíš, že se toho co se chystá na sobotu leknou??? Vůbec ne, protože ten tlak je slabý. Dokud lidi nevyjdou ven v milionech a nebude to jako na Islandu, tak se nic dít nebude. A bude se čekat a čekat. Pokud z hrušky dolů, pak to musí mít nějakou disciplinu z naší strany a přímý následný tlak a musí sílit. Zatím je to jen o tom, že každý tlačí na pilu doma od PC, aby nebyl moc veřejně vidět a nebo se žvaní o tom jak to změnit v hospodě. A to je k ničemu. Lidi mají strach a to je to proč se to nedaří. A i kdyby náhodou vláda padla sama od sebe, zase se to začíná mezi nima po dnešku rozhádávat, tak tu po volbách vyhrají socani, protože my se nestačíme dát patříčně do kupy. A je to i o tom, že tu furt je něco uzákoněno a to něco se musí dodržovat. Ať jsem se ptal kohoko li, jak chce po případném pádu vlády tady realizovat demokracii od spoda nikdo z nich mi nedokázal z vedení iniciativ odpovědět, protože to není tak jednoduché. Ty si myslíš, že ti naše požadavky po pádu vlády schválí ODS či Růžový, protože to budou oni kdo tu bude realizovat další chod tohoto státu do případných voleb, tak jako tomu bylo v roce 2010. Proto mám tu myšlenku to vymyslet tak, jak jsem už psal. Chceme li to hned proč to takto nezkusit a ne stále tlačit myšlenku, která je opravdu moc nereálná.....Stefi

Odpovědi

proud

#1321 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: dotaz - jednim smahem

2012-04-16 20:20:51

#1318: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: dotaz - jednim smahem 

trefils hrebicek na hlavicku,tohle vsechno si prave uvedomuju a zda se,ze lidi jeste nejsou zrali,to je co jsem uz kolikrat psal.Mam dojem,ze by na ne ani statisice nestacily uz dneska,jen tak v ulicich,prave proto,ze jen v ulicich,navic si myslim,ze tu neni island,muzou obklicovat jak chteji a busit do nadobi taky.Dokud nas nebude hromada a neprestanem proste respektovat zakony,nebude to zadna revoluce,ale porvavani po namestich.Uz jsem psal co je treba,obcanskou neposlusnost a dlouhou generalni stavku,pak to kecne nenavratne cely a naraz ,a to si bud jistej,jen je treba vydrzet.Jakmile padne vlada a ustanovi se prozatimni,obsadej media,pak uz lidi zorganizujeme raz dva,bude to o necem jinym.Takhle mame porad svazany ruce,nikdo poradne nevi co a jak a kdo je kdo.Obsazenim medii mas do tejdne jasno,a kazdej v tomhle state.Jenze demonstrovat v par lidech a muset dodrzovat stavajici zakony,to nikam nevede,samozrejme,ale to prece ani nemuze nikdo cekat,od toho je revoluce revoluci,ze stary zakony padaji,to je uplne normalni.Jenze sebrat a zavrit par stovek lidi neni az takovej problem,ovsem sebrat jich statisice,to uz ani nejde.Je potreba makat na lidech a s lidma,ne to lamat pres koleno,jako mi to prijde,ze se deje..........proud

Nepřihlášený uživatel

#1332 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: dotaz - jednim smahem

2012-04-17 21:14:14

#1318: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: dotaz - jednim smahem

Plně souhlasím!!! Je pravda, že tihle se dobrovolně židliček nepustí - všude ve světě by odešli sami, tady "nevidí důvod". Ne , po dobrém to nepůjde, chce to udělat převrat a okamžitě zabavit jejich nakradené majetky, splatit státní dluh a opravit jimi poničené zákony a ústavu, tím zrušit jejich neodvolatelnost, aby se v případě zpronevěry proti lidem a jejich zájmu dali okamžitě odvolat. A uzákonit odpovědnost za  svoje činy a rozhodnutí, uhradit škody způsobené špatnými smlouvami a rozhodnutími, které dnes jsou na denním pořádku, z vlastní kapsy, tak neseme odpovědnost za svoji práci my v zaměstnání. Měli bychom opravdu zvážit převrat, je zjevné, že po dobrém a ve slušnosti jsme jim k smíchu. A spojit se, ne se napadáním rozvracet a snižovat tak důvěryhodnost - potom každý pochopitelně váhá, zda mjsme už k takovému kroku dozráli. Na náměstí v PV nás také bylo málo, a smutné je, že většinou my starší, kteří tam byli kvůli vám mladým, kvůli svým vnukům a dětem, i když bychom si mohli říct, že my už to nějak doklepeme - a ti, kterých se to týká nejvíc, mladí, tam byli opravdu hodně, hodně sporadicky.