Demise vlády a jmenování vlády skutečných odborníků.

Quoted post

Nepřihlášený uživatel

#1622 Re:

2012-05-22 21:15

#1620: -

Dnes ve Faktech BT řeklo jasně p. Dientsbier, že žádné peníze pod podlahou Rathova bytu nalezeny nebyly, že to byl výplod našich médií a trval 3 dny, než byl vyvrácen. Celá kauza je podivná a je zábavné sledovat chování lidí kolen Ratha. Němcové, jak rychle ho vydala v 11 v noci policii, zatímco svoje koaliční partnery nevydali nikdy - a byly to větší kauzy než nějakých 7 milionů v krabici. Šílení médií kolem této kauzy, o níž nikdo nic neví, ale ňahňají se v ní a rozebírají ji, činí dalekosáhlé závěry. Byla bych ráda, kdyby naše zkorumpovaná policie takto konala i v kauzách Vondra, Čunek, Kalousek, Bohm a dalších. Jenže u modrých ptáků nikdy naše zkorumpované soudnictví neshledalo vinu jako prokazatelnou. Poukazujte si jak chcete na to, co bylo. Na to, že komunisté byli u moci 40 let byli neuvěřitelně slušní. Vždyť si to sami porovnejte! A zhodnoťte si  jiístotu a klid, ve kterých jsme vychovávali své děti - dnes tu rodí Vietnamci a cikáni, ostatní lidé se bojí mít děti, protože nemají jistotu, že je uživí, že za měsíc nebudou bez práce s exekutorem za zády. Dřív lidé stonali bez obav, že přijdou o zaměstnání - dnes si na marodění berou dovolenou, protože po 30 - 35 letech práce nedostanou první 3 dny ani korunu. A snížení počtu vystavených neschopepek si pan ministr zdravotnictví vyloží tak, že zvýšení polatků za "bezplatnou zdravotní péči" garantovanou ústavou má takový úspěch, že lidé nemarodí zbytečně. A mohla bych pokračovat. Je mi z toho smutno, smutno je mi i z toho, že žádná demonstrace na tom nic nezmění, vládní koalice se tomu jen zasměje a likviduje naši zamičku dál. Bohužel - a říkám to od počátku - po dobrém to s nimi nepůjde. A to mne děsí. Jana

Odpovědi

proud

#1623 Re: Re:

2012-05-22 23:30:06

#1622: - Re:  

To mi ver,ze to desi vic lidi,ale bude to muset jit po dobrym,aspon relativne.Po zlym bysme skoncili jen my vsichni,od toho je tady NATO,ne proto,aby nekoho branilo,jen spontanni celonarodni povstani to tady dokaze otocit za predpokladu,ze to lidi uz nepustej z rukou a budou si kontrolovat vsechno dalsi deni,ovsem to znamena zucastnit se a bejt zodpovednej,ne koukat po vyhodach a kde si pomoct.Jenze to chci videt, jak najednou to sobecky stado bude drzet pohromade a myslet na zajmy a dobro vsech.........proud