Petice proti hodnocení písemných maturitních prací z češtiny

Quoted post

Jiří Hron - Praha

#57 Re: Re:

2012-06-22 09:02

#5: Ing. Šelepa - Re:

Inženýr ???? ... Vy jako inteligent s takovým názorem !!!! Vy jste odtržený od reality, vůbec nevíte která bije ??? Nekoukáte kolem co se tady děje ??? ..... že je manipulováno s našimi dětmi a s jejich životy, sny a plány .... jen kvůli tomu, že nějací sebestřední egoisti, bezohlední a arogantní s prominutím "blbci" se prostě rozhodli, že když jim výsledky maturit nepasují do tabulek tak do těch jejich statisticky určených 5% neúspěšných zřejmě losem "napasují" kohokoliv ???

Jak k tomu přijdou Ti premianti, kteří celé roky studovali na jedničky a teď jim třeba celý život ovlivní - opět s prominutím - nějaký "idiot" od kancelářského stolu, který jejich práci ani třeba nečetl !!! Jak bylo již mimo jiné zjištěno ?!? jak je možné, že nezávislí odborníci hodnotí stejné práce na jedničky a dvojky ??? Váš názor Vám neberu, jen si myslím, že je zcela scestný !!! Toť můj názor ... :-)

Odpovědi

Nepřihlášený uživatel

#60 Re: Re: Re:

2012-06-23 13:05:39

#57: Jiří Hron - Praha - Re: Re:

Já si můžu souhlasit s tím, že řada žáků rupla dík příliš tvrdému hodnocení, ale nadávejte do Cermatu, "ti arogantní a bezohlední blbci" hodnotili podle jeho kritérií. Víte o tom houby a házíte špínu. Stejně jako Julie, co neumí napsat správně dva řádky v diskusi!

Nepřihlášený uživatel

#67 Re: Re: Re:

2012-06-25 20:21:35

Premianti s jedničkami? PROSÍM ukažte mi toho premianta s jedničkami, který propadl, a ukažte mi jeho práci. pořád slyším podobné argumenty s premianty, ale skutek utek.

Kancelářský idiot? tím myslíte učitele češtiny, většinou z gymnázií, kteří projdou výběrem? no, jak myslíte. Zvláštní, že házíte obviněnímy a přitom polovina z věcí, které píšete, nejsou pravda.

Nepřihlášený uživatel

#85 Re: Re: Re:

2012-06-27 17:00:40

Jak jste přišel na to, že při odvolání slohy nikdo nečte, natož pak úředníci? Čtou je zkušení učitelé. Ti mediálně známí "nezávislí odborníci" by všem propadlíkům dali nejhůře trojky, navíc často nehodnotí podle stanovených kritérií. Jen tak mimochodem ony tabulky jsou kritéria, podle kterých se má slohová práce hodnotit, pouze převedená do čísel, což je rozhodně znak objektivizace.

Počkejte na výsledek odvolání - pokud bylo Vaše dítě či známý poškozeno, dojde k nápravě. V opačném případě zkuste hledat chyby i jinde.

PS: Také jsem byla na celostátním kole olympiády z českého jazyka a jedničkářkou. To však nikoho neomlouvá v případě, když namísto polemiky napíše volnou úvahu k titulku původního textu a v podstatě s ním souhlasí...