Demise vlády a jmenování vlády skutečných odborníků.

Quoted post

Nepřihlášený uživatel

#1748 Re:

2012-07-01 12:39

#1747: - Od roku 2010 se pokouším upozonit všemi způsoby na totéž, co obsahuje trestní oznámení . V květnu roku 2010 jsem kandidoval ve volbách za malou politickou stranu http://www.obcanecz.cz a chtěl jsem pomoci k poctivé politice. Neměli jsme peníze, nikdo o nás nevěděl. Bohatí si postavili politické strany VV a TOP09. Tomu říkám demokracie za peníze. ČSSD a ODS utratily za reklamu v předvolební kampani půl miliardy Kč v době krize. I to je zrada na národu, protože současně zavíráme školy,školky, nemocnice, ústavy pro nemocné, důchodce, dětské domovy, protože nemáme peníze na jejich provoz.
V květnu 2010 jsem napsal první dopis Václavovi Klausovi a vyzval jsem ho, aby se distancoval od rozkrádání a zadlužování státu a vyzval státní orgány, policii, státní zastupitelství, soudy, parlament, aby konaly svoji povinnost.
V květnu 2011 jsem svůj rok starý dopis urgoval a přidal jsem upozornění na narůstající kritiku výkonu funkce prezidenta ve sdělovacích prostředcích a na jeho možnost odsouzení pro spáchání trestného činu vlastizrady a umožnění páchání zvláště nebezpečné trestné činnosti.
V květnu roku 2012 jsem panu prezidentovi napsal potřetí a naposledy a oznámil jsem mu, že není můj prezident a já se za takového prezidenta stydím. Opět bez odpovědi.

Poslal jsem před měsícem otázky ve smyslu zákona o podávání informací na předsedu vlády, ministra financí, ministra spravedlnosti a ministra vnitra také ve věci církevních restitucí, ve věci privatizačních podvodů a rozkradení státního majetku. Od ministertsva financí jsem obdržel odpověď, že privatizaci odouhlasil zákonodárný orgán a tedy byla to záležitost vůle lidu, protože parlament zastupuje občany ČR. Pokud tedy odsouhlasí parlament i církevní restituce, bude to vůle lidu a nikdo už nám majetek nevrátí. Jedná se o rozsáhlé pozemky a nemovitosti. Státní zástupce na toto trestní oznámení odpoví stejně. Pokud privatizace probíhala podle zákonů ČR, které schválil parlament, nemůže státní zastupitelství nikoho stíhat.

Při čtení trestního oznámení mě doslova mrazilo v zádech a měl jsem husí kůži z toho, kolik je v tom pravdy. Jenže my občané, jednotlivci, už nic dopisy a trestními oznámeními nezmůžeme. Kolik bylo trestních oznámení na kardinála Duku, na prezidenta republiky? Všechny skončí v propadlišti dějin a my skončíme podobně. My se musíme sjednotit, my se musíme shodnout na obsazení Sněmovní ulice a úřadu vlády v jeden den co největším počtem lidí. Zablokováním těchto úřadů dostatečně dáme najevo, kdo je lid, kdo jsou občané ČR. Ani 100.000 lidí na Václaváku 21.4.2012 s naší vládou nehnulo a se svědomím našich poslanců nic neudělalo. V každé jiné zemi by už vláda a prezident republiky odstoupili. Jen v ČR budeme čekat až nebude možné nevratné kroky napravit. Potom už bude jediná možnost. Válka. Jenže ozbrojené síly pomohly nejdříve tento stát okrást. Určitě nebudou schopné tento stát bránit. Všichni čeští vojáci jsou v cizině a pomáhají zotročovat jiné státy a národy. My jsme novodobými otroky bez práv ve své vlastní zemi . Jsem z toho zděšen.
Václav Princ, České Budějovice http://www.holesovskavyzva-nadeje.cz

Odpovědi

proud

#1750 Re: Re:

2012-07-01 14:24:47

#1748: - Re:  

Tohle je hluboka pravda o nasi situaci a praktikach provozovani naseho statu:-((((,musim souhlasit.A zaroven poukazat na to,ze je treba se ucit z postupu co vyznely naprazdno a strategii,co se minuly ucinkem a premejslet o razantnejsich opatrenich,ktery budou mit zadouci ucinek,je treba se ucit a rozvijet a kde jsme se presvedcili omarnosti konani,neplejtvat vic silama.Tim nenaznacuju v zadnym pripade jakoukoliv nasilnou cestu k prevratu,jsem realista a tusim co by se delo pri nasilnym prevzeti moci a po nem.Musime jit cestou rozumu,to znamena ale i v jisty mire porusovani zakonu postavenejch tak,aby znemoznovaly ucinnej odpor....................proud