Demise vlády a jmenování vlády skutečných odborníků.

Quoted post

proud

2012-08-04 21:41

http://www.youtube.com/watch?v=99dnMzexVGE , kolik lidi z tech 83% nespokojenejch napriklad zna tuhle skutecnost o penezich? Kolik z nich vi,jakej system mu vlastne vladne,od ceho se musi osvobodit? Co,kdo a jak svet i nasi zem vlastne ovlada? Lidi nevedi a nevedomost je problem kterej svazuje ruce a oslepuje,problem kteryho se da lehce zneuzit.Nepritel kterej neni videt a nema jmeno,dokud je neznamej. A my si vsichni muzeme udelat lepsi byti,kdyz "budeme vedet a znat"......proud

Odpovědi

Nepřihlášený uživatel

#1982 Re:

2012-08-04 22:33:53

#1981: proud - Proude, abych se Ti přiznal to, co jsi nyní uvedl je opravdu 100% názor za celou dobu, co Tě sleduji a co publikuješ na diskusních fórech. Tento názor vystihuje přesně i to, co tvrdím já a dík, že jsme se konečně shodli. Nejsmutnější na tom všem je však ta realita. Dnešní stav ve státě kritizují především lidé v našem věku 45 - 65 let, protože porovnáváme to, co jsme zažili před r 89 a po r 89. Ti starší na to již nemají sílu ani potřebnou energii, proto už jim je vše jedno a mladí pokud mají dobře placenou práci, tak jim je vše jedno. A pak je tu i ten fakt, že oni se v tomto bordelu už naučili žít, proto nic neřeší a to je špatně. Oni nepřemýšlí o tom, že jednou dospějí do našich let a oni o tom ani přemýšlet dnes nechtějí . Jejich řeč dnes je "Mám se dobře mám práci, prachy, tak co bych dnes řešil"  Vidíš sám, jak je těžké dát lidi dohromady. Směji se pokusům Popelky, který hlásá jen demagogii a prosazuje anarchii, kdy se tím snaží být ve středu událostí. To je prostě utopie si myslet, že bude středem událostí. Ty události půjdou, až to tu rupne samo, mimo něho i mimo nás. Sejde se několik lidí v Praze, jeho ani nás na jednání nepozvou a bude vymalováno,  Bude k tomu chtít mluvit Paroubek, Zeman a jiní ti, co mají na zadku miliardy a co dosud tahají za ty správné nitky a my budeme jen valit oči. A do všeho zase zasáhne mamon. Dokud tu bude mamon ovládat mysl všech lidí a dokud to lidi naplno nepochopí, tak se to odehraje přesně tímto způsobem....stefi HK