Demise vlády a jmenování vlády skutečných odborníků.

Quoted post

Odpovědi

cesar

#2028 Re: Re: Re: Re:

2012-08-16 00:44:15

#2019: - Re: Re: Re:

zdravím tvoje skepse je částečně opodstatněná lidé mají strach nebo spíš jsou otrávení zřejmě jako ty i já ze součastne politické scény.a aby bylo jasno neplácáme fantas ani utopije ale jen normálně komunikujem o součastné situaci.včera jsem zhlédl na čt2 zajímavý dokument o 68. roce co předcházelo okupaci - samotná okupace a po ní, myslím že to co tu chtěl nastolit Alexandr Dubček mohlo mít nějaký smysl. možná vím proč mi to takto píšeš ale je velmi těžké odhadnout člověka-o co mu vlastně jde-píšeš že ještě nikdo nic proto neudělal-jak to můžeš vědět? chodils někdy třeba na zasedání zastupitelstva?nebo třeba postavil ses někdy na stranu dobrého člověka kterého z titulu politické moci byť komunální likvidovali?byl jsem svědkem hrubého porušování lidských práv na pokojný život a ztoho důvodu jsem teď tady a  usiluji o změnu-změnu k lepšímu mírovou cestou a jak a ským?no přece s vámi i s tebou, každý kdo přispěje s dobrým a věcným názorem-koncepcí-zákonem?---vystoupíš aspoň s nějkou přezdívkou z úplné anonimity???