Demise vlády a jmenování vlády skutečných odborníků.

Quoted post

cesar

#2028 Re: Re: Re: Re:

2012-08-16 00:44

#2019: - Re: Re: Re:

zdravím tvoje skepse je částečně opodstatněná lidé mají strach nebo spíš jsou otrávení zřejmě jako ty i já ze součastne politické scény.a aby bylo jasno neplácáme fantas ani utopije ale jen normálně komunikujem o součastné situaci.včera jsem zhlédl na čt2 zajímavý dokument o 68. roce co předcházelo okupaci - samotná okupace a po ní, myslím že to co tu chtěl nastolit Alexandr Dubček mohlo mít nějaký smysl. možná vím proč mi to takto píšeš ale je velmi těžké odhadnout člověka-o co mu vlastně jde-píšeš že ještě nikdo nic proto neudělal-jak to můžeš vědět? chodils někdy třeba na zasedání zastupitelstva?nebo třeba postavil ses někdy na stranu dobrého člověka kterého z titulu politické moci byť komunální likvidovali?byl jsem svědkem hrubého porušování lidských práv na pokojný život a ztoho důvodu jsem teď tady a  usiluji o změnu-změnu k lepšímu mírovou cestou a jak a ským?no přece s vámi i s tebou, každý kdo přispěje s dobrým a věcným názorem-koncepcí-zákonem?---vystoupíš aspoň s nějkou přezdívkou z úplné anonimity???

Odpovědi

Nepřihlášený uživatel

#2031 Re: Re: Re: Re: Re:

2012-08-16 13:57:24

#2028: cesar - Re: Re: Re: Re: A k čemu Ti ty koncepce a zákony budou, Ty budeš ty zákony vytvářet,ty budeš ty koncepce realizovat, když jdeš mírovou (legitimní) cestou. Můžeš mít sebelepší koncepci a sebelepší program, který předneseš třeba i na zlatém talíři a může Ti to být vše k ničemu. Ty se na tom všem budeš moci podílet pouze jen svým hlasem u voleb a pak bude hlavně záležet na lidech, kteří tu změnu k lepšímu budou chtít. 90% občanů chce změnu, proto těch 90% občanů musí jít k volbám a ne, že se na vše vyfláknou, jako tomu bylo doposud. V součtu tu je 150 různých stran či iniciativ a každá nabízí svůj program či svou koncepci řešení. Každá z nich bude chtít své koncepce prosadit a jde o to zda se na všem vůbec dohodnou. Proto občané musí z těch koncepcí zvolit ty subjekty, které budou nabízet to, co si lidé přejí. Pokud však občané budou volit staré profláklé strany, které tu oblbují národ již 23 let a vymýšlejí si zákony jen pro své blaho, tak všechny své vymyšlené koncepce můžete akorát tak hodit do hajzlu. Proč mám dnes vymýšlet koncepce, když jsem ještě neodstranil překážku č. 1. Dokud to neučiním, tak můžu vymýšlet a navrhovat co chci, to vám to ještě nedošlo. Zabýváte se něčím, co realizovat stále ještě nemůžete. Raději se vážení spojme a dejme rozum dohromady a zaměřme svoji jedinou koncepci na to, jak odstranit tu překážku č. 1, abychom se pak mohli zabývat eventuelně i tím co jste vymysleli v těch vašich koncepcích, jak by to tu mělo vypadat v budoucnu......stefi HK