Demise vlády a jmenování vlády skutečných odborníků.

Quoted post

Nepřihlášený uživatel

#2031 Re: Re: Re: Re: Re:

2012-08-16 13:57

#2028: cesar - Re: Re: Re: Re: A k čemu Ti ty koncepce a zákony budou, Ty budeš ty zákony vytvářet,ty budeš ty koncepce realizovat, když jdeš mírovou (legitimní) cestou. Můžeš mít sebelepší koncepci a sebelepší program, který předneseš třeba i na zlatém talíři a může Ti to být vše k ničemu. Ty se na tom všem budeš moci podílet pouze jen svým hlasem u voleb a pak bude hlavně záležet na lidech, kteří tu změnu k lepšímu budou chtít. 90% občanů chce změnu, proto těch 90% občanů musí jít k volbám a ne, že se na vše vyfláknou, jako tomu bylo doposud. V součtu tu je 150 různých stran či iniciativ a každá nabízí svůj program či svou koncepci řešení. Každá z nich bude chtít své koncepce prosadit a jde o to zda se na všem vůbec dohodnou. Proto občané musí z těch koncepcí zvolit ty subjekty, které budou nabízet to, co si lidé přejí. Pokud však občané budou volit staré profláklé strany, které tu oblbují národ již 23 let a vymýšlejí si zákony jen pro své blaho, tak všechny své vymyšlené koncepce můžete akorát tak hodit do hajzlu. Proč mám dnes vymýšlet koncepce, když jsem ještě neodstranil překážku č. 1. Dokud to neučiním, tak můžu vymýšlet a navrhovat co chci, to vám to ještě nedošlo. Zabýváte se něčím, co realizovat stále ještě nemůžete. Raději se vážení spojme a dejme rozum dohromady a zaměřme svoji jedinou koncepci na to, jak odstranit tu překážku č. 1, abychom se pak mohli zabývat eventuelně i tím co jste vymysleli v těch vašich koncepcích, jak by to tu mělo vypadat v budoucnu......stefi HK

Odpovědi

cesar

#2036 Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2012-08-16 20:40:29

#2031: - Re: Re: Re: Re: Re:

zákony vytvářet ne sám-třeba i s tebou chceš odstraňovat překážku číslo 1 oba víme co to je a koho se týká-chceš to učinit sám?a s těmi 23.léty ja si myslím že to začalo o málo později v době kdy se rozpadla naše vlast to je 1.1.1993 po té nastartoval pan klaus privatizaci atd...sem schopný se připojit k věcným rozhovorům zatím jen po netu ale čas kvapí a věci se mění dnes a deně přicházím  do kontaktu se spousty spoluobčanů a slyším jen vidle defenestrace či popravy ale po delších rozhovorech se ukazuje že mění názor-jen je jim třeba říct že je tu úplně jiná cesta ta pro nás pro všechny lepší"mírový proces"s těmi co zapříčinili pozvolný kolaps našeho státu.tu a tam nějaká ta "rozkradena korunka česká-korupcička-aferečka"dost na ten proces ve kterém je třeba vše objasnit a potom zůčtovat to je jednoduché kdo za čím stál třeba zmíněný statní dluh tuším už skoro k 2.biliónů kaček nebo si myslíš že ho budem platit sami???to je moje vize a nejen moje prostě ať si ho zaplatí ti co ho napáchali to je fér ne???a hlavně se mi nepokoušej namluvit že to nepůjde jen male děti nejdou jen se batolí a stejně se pak postaví a jdou:-)