Zachovejte Disco Nisa

Quoted post

ToLa

#7 Re: Re: Re: Re:

2012-11-14 12:57

#6: Martin Vít - Re: Re: Re:

Ono to máš stejné s Nisou... Lidé neměli posledních pár let kam chodit a museli se smířit s akcí stylu (shock + vodka za 30kč) 

Za to, že podobné akce. I když Morgan za korunu třeba ne, se v Edenu budou opakovat i když nebude Nisa dám ruku klidně do ohně a věř že se nespálim. Nám v Edenu nejde o to vydělat hlava nehlava, ale mít tam lidi, bez nich ti je Morgan za 30,- uplně k ničemu, protože nic nevyděláš.

V dnešní době musíš i u jediné diskotéky na okrese dělat vše proto aby lidi přišli, jinak se dostane do stadia v jakém je Nisa už několik let... "Kam jdem?" "Na Ves" Proč? "Protože nic jiného neni" A takto tam chodí 80% lidí. Prostě nemaj volbu.

Pokud se do tohodle stadia nechceš dostat v jakékkoliv odvětví, musíš pořád nabízet něco navíc a dneska když je hluboko do kapsy to jsou ceny. Nisa má super zvuk, výborný světla, ale to nikoho nezajímá. Uplynulé dva víkendy bylo vidět, že to jde, ale musí se prostě s cenou pod nákupku, ale i tak se to vyplatí. Nevyděláš za večer dvacítku, ale vyděláš třeba 10 a je jen na tobě, zda zvolíš, jestli ti to stačí nebo ne a chceš v tom pokračovat. 

Jsou reálně tři možnosti jak to dopadne:

• Nisa přežije a transformuje se, tak aby se neopičila po Edenu a nedělala každou akci naschvál o 2kč níže než Eden (čímš si sama řekla o Mogana za 1kč)
  • Nisa zanikne a Eden pojede dál tak nějak jak to dělal do teď a lidi to bude bavit
  • Nisa zanikne a Eden skončí za pár měsíců protože se okouká jako vše a nezachrání to ani morgan za 1kč

Pokud by Nisa chtěla pokračovat dál, tak jak to vedla posledních pár let, tak to prostě nepřežije ať se to fanouškům líbí nebo ne...

Odpovědi

Nepřihlášený uživatel

#8 Re: Re: Re: Re: Re:

2012-11-14 13:35:30

#7: ToLa - Re: Re: Re: Re: Jsem jednoznačně pro první možnost. Tedy aby Nisa přežila a přetransformovala se. Samozřejmě samotné akce na alkohol na to budou mít vliv. Je jasné, že dnes se musí klub přizpůsobit poptávce a pokud tedy nechce Nisa jenom soutěžit o nejnižší ceny musí se udělat něco jiného. Jakékoliv inovace jsou samozřejmostí v jakémkoliv odvětví. A ikdyž tu hájím existenci vsi tak souhlasím, že kromě pár interiérových vylepšení je Nisa do jisté míry stále stejná. Nezbívá mi než věřit, že situace se uklidní a každý si příjde na své. Můj názor se opírá i o situaci kolem zavření či nezavření celého podniku včetně restaurace, která patří do jedné správy s diskotékou. A jistě mi dáš za pravdu, že restaurace Nisa je také v okolí vyhlášená a dobře zde vaří. Díky za názor.

Lena

#34 Re: Re: Re: Re: Re:

2012-11-26 23:01:11

#7: ToLa - Re: Re: Re: Re:

Chodím na Ves už dlouhá léta a nikdy jsem tam nešla proto,že by nebylo kam jít. Možností je v kraji spousta a zrovna Nisa není pro mě taky nejbližší varianta, ale vždy když tam člověk šel, potkal plno známých, byla skvělá muzika, skvělé akce. Ikdyž ještě studuji, tak bych teda nevyměnila super zábavu jen za pár ušetřených korun. Můžu říct, že v jiných městech jsou ceny daleko,daleko vyšší, kde nějakýho toho panáka člověk koupí za 40Kč. Na Vsi za to samé pití dám za 20 Kč. Ale opravdu bych nesrovnávala ceny... Alespoň pro mě není prioritou se levně opít, ale bavit se :)