Petice proti obsazení resortu školství Jihočeského kraje KSČM

Quoted post

MUDr. L. Daněk Ph.D.

#1708 Re: Re: #1618: Peman - Re: Re: Ve skutečně demoktatických volbách by kreatury jako soudržka učitelka

2012-12-04 13:52

#1707: - Re: #1618: Peman - Re: Re: Ve skutečně demoktatických volbách by kreatury jako soudržka učitelka vůb 

Pane magistře

nedivte se že, je na těchto stránkách zmatek, když někteří zdejší diskutující mají pochybnou morální integritu a manipulují, mlží a lžou tak, že ani poledne nedrží ( jak říká jeden z velkých českých novodobých moralistů )

A tak samozřejmě i vy, pane Irro, horlivě připomínáte, že jste z firmy kterou, jste dovedl do insolvence, vystoupil už v roce 2005  ( pro vaše případné zamyšlení nad setrvačností viny uvedu, že paní Baborová, proti které protestujete už není v KSČ více než 20 let) , přičemž taktně zamlčujete, že mezi  přivedením firmy do insolvence a jejím vyhlášením existuje jistá prodleva.

Stejně tak, pane Irro, takticky zapomínáte zmínit další firmy, které jste svoji účastí přivedl do ztrát.

Stejně tak, pane Irro, připomínáte, že nejste synem pana Straky a jistě jste s ním nebyl ani v žádné z profláknutých firem , nebo že by ano?

A tak jistě nemáte , nebo nebudete velmi brzo, mít nic společného ani s touto peticí, pane Irro, zvláště až bude potřeba vysvětlovat, kdo a proč se vlastně do této petice zamotal, případně, pokud se Česko stane právním státem, vysvětlovat, kdo, kolik a kdy toho v této republice opravdu ukradl.

A tak bych mohl pokračovat, pane Irro, protože lhaní, mlžení, křivost, podlost je v tomto zatím komickém státě standardem.

Výsledkem morálky po česku ( či po Irrovsku? ) je potom v tomto konkretním případě tlupa komiků manipulovaná zezadu Irrou a podobnými hrdiny, která ze sebe dělá idioty na budějovických náměstích.

To, že ale předchozí reakce, byla vaše poslední na tomto foru, kvituji s povděkem.

Třeba je to znakem toho, že přestože jste byl zatím schopen jen pololhát ,mlžit a manipulovat , tak třeba výše uvedená poslední reakce je znakem toho, že jste ještě vzdělavatelný a jste ještě schopen se dokonce i stydět .

Proto přeji mnoho úspěchů ve vlastní sebereflexi a třeba se z vás po čase ještě stane slušný člověk a za své počínání okolo této petice, se těm zmanipulovaným dokonce omluvíte.  

Odpovědi

Nepřihlášený uživatel

#1709 Re: Re: Re: #1618: Peman - Re: Re: Ve skutečně demoktatických volbách by kreatury jako soudržka učit

2012-12-04 14:15:12

#1708: MUDr. L. Daněk Ph.D. - Re: Re: #1618: Peman - Re: Re: Ve skutečně demoktatických volbách by kreatury jako soudržka učitelka 

....tak přece jen musím odpovědět.

Ano, skutečně nejsem synem pana Straky a můj bývalý společník a stále velmi dobrý kamarád, stejného jména není zcela jistě zdejším přispěvatelem, panem Strakou. Shoda jmen je, ujišťuji Vás, zcela náhodná...

Ohledně Vaší  znalosti poměru ve zmiňované firmě a mé práce obecně Vám nehodlám nic více vyvracet, víte zřejmě, co já sám ne:-)

Ano, nejsem autorem petice. Možná jsem nýmand, komik, ...ale nejsem nikým manipulovaný ... ale zcela jistě jsem více vzdělatelný....:-)

J.I.

Peman

#1719 Re: Re: Re: #1618: Peman - Re: Re: Ve skutečně demoktatických volbách by kreatury jako soudržka učit

2012-12-04 17:15:44

#1708: MUDr. L. Daněk Ph.D. - Re: Re: #1618: Peman - Re: Re: Ve skutečně demoktatických volbách by kreatury jako soudržka učitelka

Byl jsem také na náměstí. Vyprošuji si, aby nějaký bolševický grázl mne nazýval "idiotem"! Máš starost o to, jací lidé podporují autora petice.... Jaký hulvátský odpad, třebas se dvěma tituly, podporuje Baborovou je zbytečné se ptát. Stačí si projít zde zveřejněné příspěvky.