Petice proti obsazení resortu školství Jihočeského kraje KSČM

Quoted post

MUDr. L. Daněk Ph.D.

#1729 Re: Re: Re: Re: Re: Re: #1618: Peman - Re: Re: Ve skutečně demoktatických volbách by kreatury jako s

2012-12-04 20:53

#1725: - Re: Re: Re: Re: Re: #1618: Peman - Re: Re: Ve skutečně demoktatických volbách by kreatury jako soudr 

Pane Irro,

věřte, že i já znám lepší zábavu než diskuzi s vámi.

Ale rovněž si pamatuji, že já, na rozdíl od vás, jsem tady ještě neprohlásil, že toto je moje poslední reakce.

Pane Irro, je tedy jen otázkou mé altruistické sociální afinity k vám, vyhovět vaší mentální labilitě  a nekonsistenci vašeho charakteru, který vám brání,  vlastní zásady a prohlášení dodržovat .

Je opravdu jen vaším problémem, že vaše vzorce chování vám dovolí vyjadřovat se stylem 1 + 1 =  2 , ale někdy také 3, někdy dokonce 4, někdy jsem na tom Piaristickém byl a někdy zase nebyl , někdy za těmi studenty stojím, někdy zase nestojím ( viz průběh zdejší diskuze , kterou nemoderuji já)

Proto je jen na vás, pane Irro, jestli budete mít i nadále potřebu, měnit vaše stanoviska v závislosti na denní teplotě, případně něčem jiném .

Je tedy jen na vás, pane Irro, jestli a jak povedete další diskuzi.

Já vám slibuji, že to s vámi, i když ne se zvláštní radostí , ještě nějaký čas vydržím ( jste pro mne nakonec svým způsobem i jistý diagnostický případ a zajímavá kasuistika )

Odpovědi

J.Klusoň

#1732 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: #1618: Peman - Re: Re: Ve skutečně demoktatických volbách by kreatury ja

2012-12-04 21:41:26

#1729: MUDr. L. Daněk Ph.D. - Re: Re: Re: Re: Re: Re: #1618: Peman - Re: Re: Ve skutečně demoktatických volbách by kreatury jako s 

Pane doktore, je úsměvné jak si pohráváte s Irrou jak medvěd se zajícem . Zrovna pro tohoto Irru to musí být hrozné zjištění, že je někdo o několik úrovní výše než on sám . Týpek jako je tento Irra a jemu podobní, nabyli neskutečného sebevědomí například z toho, že mohou posluhovat nějakému fotbalistovi, nebo jsou členem nějaké té opět jedině správné a vyvolené strany. A toto sebevědomí je vede k tomu, že mají dojem, že všichni ostatní jsou pro ně bolševici, socky a  jaká všechna další jména jim dávají. A najednou se objeví někdo, kdo asi nebude z Budějovic, natož z Třeboně a z těchto místních provinčních "vyvolených" a buranů si dělá pouze a pouze legraci . Nevím, nevím, jestli zrovna tento Irra roli do které ho dostáváte bude schopen strávit.