Petice proti obsazení resortu školství Jihočeského kraje KSČM

Quoted post

baz

#1752 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: #1618: Peman - Re: Re: Ve skutečně demoktatických volbách by kreatur

2012-12-06 14:32

#1751: Peman - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: #1618: Peman - Re: Re: Ve skutečně demoktatických volbách by kreatury ja

Řvu smíchy, Pemane! Vy chcete řící, že Vám nevadí, že bývalý práskač StB (o kterém je vše doložené) ovlivňuje svými názory studenty gymnázia, protože se snaží alespoň objasňovat, jak to všechno tenkrát fingovalo, o jaké svinstvo šlo (rozumějte jaké svinstvo on sám dělal), ale vadí Vám paní Baborová, která žádné podobné svinstvo nedělala, alespoň se o tom neví. Vy máte zřejmě velmi plastické názory, které se podle potřeby ohnou. Takových bylo před rokem 1989 v tehdejší KSČ plno. Tam byste se uplatnil. A důležité je do toho zamotat Maďarsko a pana Filipa. Znám lidi, jako jste Vy. Ti byli v KSČ, protože chtěli aby se jejich děti dostaly na školu (rozuměnjte, aby měly výhodu třeba přede mnou, který se lépe učil ale neměl "výhodu" rodičů v KSČ), nabo aby mohli vykonávat zaměstnání, které je bavé (rozumějte, aby je někdo schopnější, bez rudé knížky nemohl vykonávat). Znám vás, hoši s platickým charakterem. A jste mi k smíchu teď, jako jste mi byli k smíchi před 23 lety. Jste politovánihodný ubožák Pemane, ale máte velikou výhosdu. Asi si to nikdy neuvědomíte.

Odpovědi

Peman

#1801 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: #1618: Peman - Re: Re: Ve skutečně demoktatických volbách by kre

2012-12-07 17:18:28

#1752: baz - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: #1618: Peman - Re: Re: Ve skutečně demoktatických volbách by kreatur

Já řvu smíchy také, "baze" (nebo "bazi", "bazo"?). Vy chcete řící, že Vám nevadí, že bývalý práskač StB (o kterém je vše doložené, ale on to s poukazem na vlastní blbost popírá) ovlivňuje svými názory studenty gymnázia (Biskupského v Českých Budějovicích) bláboly o "nové" KSČ a o tom, jak bylo za komunistů "líp"? Vy máte zřejmě velmi plastické názory, které se podle potřeby ohnou. Senátor Štětina - palec dolů, je proti zločinnému režimu (přes svou minulost). Falmer-Filip (pro Vás ovšem pan Filip, správně ale soudruh Filip) - palec nahoru (při stejné minulosti, stejném "ovlivňování" studentů, jen Falmer trvá na svém, že svinstvo není svinstvo. Jak ale praví to africké přísloví: (komunistickou) "hyenu můžeš vykoupat ve voňavce, z rudé mordy jí bude smrdět dál....". Mně jsou komouši, kteří na pokyn strany zapírají, co jsou, k smíchu 40 let. Jen se ke své rodné straně hrdě jako bolševik přihlaste, ten symbolický "smrad z hyení tlamy" Vás stejně prozradí, soudruhu.