Petice proti obsazení resortu školství Jihočeského kraje KSČM

Quoted post

baz

#1823 Re: Re: Rád odpovím

2012-12-08 18:30

#1822: - Re: Rád odpovím

Zase to píšete většinou správně.

>>Myslím, že každý učitel má právo i na osobní život.

Zcela určitě máte pravdu. Občanské postoje pana Rosochy jsou jeho soukromou věcí a nikdo nemá právo se do nich míchat, pokud neporušují zákon. To ovšem neznamená, že v roli učitele může dělat totéž, jako soukromá osoba.

>> Taky bych Vás chtěla poprosit, abyste Třeboň zase tak nepodceňoval. Jsme docela velké město, kde je mnoho zajímavých lidí a stejně tak sem i hodně zajímavých lidí jezdí a mají to tu rádi.

Tedy především buďme k sobě upřímní. Třeboň není moc velké město. Třeboň je malé městečko. To ale přece neznamená nic špatného. Znám to tam a jezdím tam rád. Tím samozřejmě netvrdím, že jsem zajímavý, Třeboň a okolí ale mám rád.

Musím se Vám ale omluvit za to, že jsem si do Třeboně rýpnul s tím, že se tam dobří učitelé nehrnou. Věřím, že máte dobré učitele. To jenom Vy je podceňujete, když tvrdíte, že je pan Rosocha mezi nejlepšími.

Tato petice zjevně porušuje Petiční zákon 85/1990 Sb. § 1, odst (4). Na tom nic nezmění mínění vašich odborníků.

>> Jsem svéprávný člověk, který umí sám přemýšlet.

To je dobře. Používejte tuto svoji schopnost častěji. Začněte např. tím, že si přečtete znění petičního zákona a začnete sama přemýšlet.

Souhlasím taky, že by lidi neměli  psát hnusné a podlé věci, ale to takovému Pemanovi asi nevysvětlíte.

Mějte se moc hezky.

Odpovědi

Nepřihlášený uživatel

#1824 Re: Re: Re: Rád odpovím

2012-12-08 20:50:16

#1823: baz - Re: Re: Rád odpovím 

To je právě to, že on veškerou iniciativu dělá jako soukromá osoba a ne jako učitel. To mnoho lidí nedokáže pochopit a oddělit. Kdybyste se tady v tom prostředí pohyboval, viděl byste to sám. Stejně tak byste viděl, že je pan Rosocha kvalitní učitel v předmětech, které vyučuje.

Také si nemyslím, že by byl zákon, který uvádíte, porušován. Už jsem to tady dříve vysvětlovala, protože jsem ho již dříve četla. Petice v principu není proti osobě, ale proti obsazení resortu školství Jihočeského kraje KSČM - a že by petice nemohla být proti obsazení resortu, tak to jsem tam nikde nenašla. Hodně lidí z toho dělá petici proti osobě paní Baborové a proti jejím názorům - ale tak to není. Na ty má samozřejmě právo. I když si o nich můžu myslet své.

Trošku jedu jsem sice ve Vašem příspěvku opět našla, ale hodně jste se polepšil, za to Vám děkuji.

A na závěr: Třeboň je velká tak akorát na velmi příjemné žití :)