Petice proti obsazení resortu školství Jihočeského kraje KSČM
Quoted post
Nepřihlášený uživatel |
#1828 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Rád odpovím2012-12-09 09:31#1827: baz - Re: Re: Re: Re: Re: Rád odpovím Na úvod bych Vám ráda řekla, že nejsem studentka, ale pracující člověk. Jsem velmi ráda, že jste pochopil mou narážku, která vůbec nebyla myšlena tak, jak psal předtím nějaký pán (na kterého ani nemám sílu reagovat). Také jsem ráda, že jsme se shodli na tom, že petice neporušuje zákon. Tak už nám ve shodě zbývá jen pár věcí ;) .... ne, teď jen žertuji :) Dále už se asi shodnout nemůžeme. A to jsou kvality vyučování i kvality osobní pana Rosochy, kterého já znám a vy neznáte (stejně tak nehodnotím kvalitu výuky paní Baborové, jistě dokázala své studenty naučit, ale nemám s ní osobní zkušenost). Jediné, co vím a co je doložitelné je, že paní Baborová, když ještě byla učitelkou, tak byla členkou KSČM - pan Rosocha v žádné straně není. A jak psali ve Strakonických listech (což je ze zápisů školy takédoložitelné a potvrdil to i ředitel školy), tak paní Baborová propagovala komunistickou ideologii přímo ve třídě, za což jí bylo odebráno osobní ohodnocení. Pan Rosocha tuto aktivitu dělá jako soukromá osoba. Nechci tady házet špínu, to jsou jen věci, které jsem se dočetla a které jsou pravdivé. Pan Rosocha přeci nikdy nikoho nenabádal, aby bivakoval před domem paní Baborové...lidé, které znám a jsou tady z Třeboně (včetně pana Rossochy), tohle velmi odsoudili a distancovali se od toho. Přece nemůže být člověk zodpovědný za to, že jsou ve společnosti i lidé, kteří jsou extrémisti nebo jen jednodušší a mají potřebu tohle dělat (stejně tak, jak vidím, dokáží být i na druhé straně ,,barikády,, slušní lidé a ne jen lidé, kteří dokáží urážet a neposlouchat argumenty). A nakonec už je to čistá odlišnost názorů. Mne prostě děsí, že se takováhle strana má vracet na vysoké pozice na krajské úrovni, možná následně i na státní. A to je názor docela dosti lidí. Když jsem četla nebo slyšela názory těchto lidí z ksčm, vždycky se mi až chtělo brečet a zvedal se mi žaludek z toho, co lidi dopustili. Ale Váš názor to být nemusí a plně ho respektuji. Ale to samé necítím z druhé strany. Ani necítím, že by někdo chtěl diskutovat. Na závěr bych Vám chtěla napsat, že až po této petici jsem pochopila, jak strašně těžké je bránit se lžím. To je něco nemožného. V Třeboni žiji od narození a lidi, kteří se petice účastní znám, velice si jich vážím a ani jeden z nich si nezaslouží to, co tady o nich lidi píšou nebo co o nich vykřikují lidé z ksčm. Proto je bráním a ráda bych v tom i pokračovala. Bohužel diskuze na internetu mají svá velká úskalí a tou je hlavně anonymita. Nejradši mám osobní diskuze, tam je všechno hned jasné, otevřené, s emocemi. Proto už jsem tu několikrát psala, ať ti, co tu píšou ty urážky, přijedou sem a diskutuj z očí do očí.
|
Odpovědi
kantor |
#1830 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Rád odpovím2012-12-09 10:16:15#1828: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Rád odpovím U povolání učitele nejde dost dobře oddělovat, kdy jde o názor soukromé osoby a kdy nikoliv. Pokud něco pronese na veřejném shromáždění, pak to má vliv na přítomné, tedy i na jeho žáky a další mladé lidi. Co se týče demokracie, souhlasím s názory pisatele BAZ. Aktivity studentů považuji za nešťastné, mají spíše opačný účinek. Myslíte, že slušné lidi získáte vulgárními vyjádřeními a transparenty typu ZIMOLO, TY PITOMČE,.....? |
kdemohkrad |
#1889 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Rád odpovím2012-12-11 13:40:58#1828: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Rád odpovím
tu supliku proti tem komunistickym zlocincum jste sesmolil jako jan zlatousty... skutecne zlocince, jak minule, tak i soucasne nechavate blahosklonne bez povsimnuti. je to vase svate pravo. nechtel byste dat tem zmanipulovanym studentikum misto vulgarnich transarentu na ty komunisty do rukou macetu jako maji ti "hodni" odpurci vlady v syrii, kterým také mackate palecek az do modra? vysledek demokratickych voleb jste ochoten respektovat jen tehdy, pokud dopadnou podle vasich predstav... jste "prikladny humanista, demokrat a krestan"...hut ab! |
Trest členům gangu týrající zvířata v Číně
Výzva vládě k zabezpečení urgentní humanitární pomoci Gaze a dosažení dohody o příměří
Petice proti rozhodnutí české ambasády v Abuji o zamítnutí udělení víza pro rodinného příslušníka občana EU
PETICE ZA ZRUŠENÍ POVINNÝCH TELEVIZNÍCH A ROZHLASOVÝCH POPLATKŮ
Výzva vládě Pomoc pro 100+100 dětí z Gazy
Podporujeme Izrael v boji proti teroristům, postoj české vlády je správný
Chcete něco změnit?
Bude-li člověk mlčet, nic se nezmění. Autor této petice se rozhodl něco změnit a jednat. Uděláte to samé? Zahajte sociální hnutí vytvořením petice.
Vytvořte vlastní peticiDalší petice, které by vás mohly zajímat
Petice za pojmenování vltavské náplavky v Praze po Karlu Schwarzenbergovi
485 Vytvořeno: 2024-11-12
Za zachování tramvají na Maninách
783 Vytvořeno: 2024-11-02
Stop the death penalty
263 Vytvořeno: 2024-11-08
Petice proti pokácení jedle a pro zachování jedlové aleje na hřbitově v Lounech
217 Vytvořeno: 2024-11-11
Petice za statní občanství bez diskriminace
4066 Vytvořeno: 2024-09-11
Petice proti zrušení pobočky Úřadu práce v Holicích
528 Vytvořeno: 2024-11-05
Petice za zachování a opravu kulturní památky železničního mostu pod Vyšehradem
24676 Vytvořeno: 2022-12-13
Horní míru pro dravce
1353 Vytvořeno: 2024-10-15
Otevřený dopis panu děkanovi a Akademickému senátu Filozofické fakulty Univerzity Hradec Králové
150 Vytvořeno: 2024-11-11
Otevřený dopis za podporu sociálních pedagogů ve školách
523 Vytvořeno: 2024-10-20
Petice proti zrušení pobočky Úřadu práce ve Skutči
131 Vytvořeno: 2024-11-11
Prohlášení k vysokoškolské stávce za klima 2024
119 Vytvořeno: 2024-11-12
UZNÁNÍ ZAMEZENÉHO STOLCE BENEDIKTA XVI. A SVOLÁNÍ KONKLÁVE
17017 Vytvořeno: 2023-10-23
Petice za pozastavení a odložení terénních úprav spojených s kácením stromů, zejména stoletých dubů v parku Zdenky Landové ve starém Braníku.
94 Vytvořeno: 2024-11-10
Deklarace zastání se srnčí zvěře
2087 Vytvořeno: 2024-08-23
Petice proti rozhodnutí české ambasády v Abuji o zamítnutí udělení víza pro rodinného příslušníka občana EU
139 Vytvořeno: 2024-11-05
Otevřený děkovný dopis Viktoru Orbánovi
2220 Vytvořeno: 2024-10-21
Petice za zrušení Malého státního znaku ČR
80 Vytvořeno: 2023-10-18
PETICE ZA ZRUŠENÍ POVINNÝCH TELEVIZNÍCH A ROZHLASOVÝCH POPLATKŮ
22818 Vytvořeno: 2021-12-22
Homofobie do škol nepatří
33 Vytvořeno: 2024-11-14