Petice proti obsazení resortu školství Jihočeského kraje KSČM

Quoted post

Nepřihlášený uživatel

#2591 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Těm, kteří si nevidí ani na špičku nosu

2012-12-19 18:18

#2590: demo - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Těm, kteří si nevidí ani na špičku nosu 

Strana LIDEM mi není nikterak blízká, přesto, prosím, nechte na mně v kterou chvíli a proti komu se rozhodnu protestovat. Komunisté mi vadí primárně. Sekundárně pak všechen ten bolševismus, vexláctví, zlodějna a úpadek mravů, kterou zatáhli do politiky ( do všech stran ), do státní správy, do zákonů a práva...

Je věcí každého, jak se rozhodne. My vděčíme odvážnému kroku jednoho učitele a jeho studentů, kteří sepsali petici ... a my se připojili...

Pana prezidenta Havla jsem si vždy velmi vážil a moc mi chybí. Byl vzdělaný, přitom skromný a neobyčejně slušný. Záviděl nám ho celý svět. O kterém dalším politikovi to u nás můžeme říct? Myslím, že nic nesliboval...on ukazoval vize, možné cesty...

O dalších politicích, Klausem počínaje, přes Grosse, Topolánka, všechny ty Dalíky, Tvrdíky, Janoušky, Bémy až po  Kalouska, se ani nechci bavit....ti zdiskreditovali demokracii natolik, že se u nás otřásá v základech...

Budeme, spolehněte se, protože věřím, že se tahle země se všemi výše zmiňovanými šibaly nakonec vypořádá....ale určitě vím, že lékem nejsou komunisté ...

Jsem rád, že Vám nejsme k smíchu ani k pláči...

Odpovědi

ehm jakesi cosi

#2599 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Těm, kteří si nevidí ani na špičku nosu

2012-12-19 19:30:51

#2591: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Těm, kteří si nevidí ani na špičku nosu

moc hezky jste si ten blabol sesumiroval. ja si myslim, ze to bude trvat jeste nejmene 3000 let, nez se to bolsevicke bahno u nas vykoreni. podobne jako blanicti rytiri s bruncvikem na bilem koni, tak i opilec vaclav se svymi vernymi opilci a drogove ci nikotinove zavislymi flastenci vyrazi na kozach z hospody u zlateho tygra a drevenou savlickou rozmetou na cucky tu bolsevickou chatru. pro jistotu bych nevahal a vytloukl vsechny, kdo se v hodinu h budou na uzemi byvaleho protektoratu cechy a morava vyskytovat.(ti, kteri budou proti bolsevizmu imunni budou preci uz v te dobe prestehovani do portugalska, na floridu, na seychely a tu zbyde jen ta chatra obycejnych kdysi lidi)